Sleep Sense - Boxspring Care

Vanaf € 3.545

Wanneer uw bed nét wat extra's nodig heeft is er de hoog/laag verstelbare boxspring Care. Zowel stijlvol als comfortabel, met ruimte voor persoonlijke voorkeur en comfort. U bepaald u uw bed er uit ziet, wij voorzien het van de functies die u nodig heeft.

Lees meer

Private shopping
Onze Sleep Sense collectie vindt u in:
Merk
Sleep Sense
Verkrijgbaar op een breedte van
80 cm / 90 cm / 100 cm / 120 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm / 210 cm / 220 cm
Uitvoering
Elektrisch Verstelbaar / Vlak
Type
Boxspring
Opties
Twee bedhelften te combineren naast elkaar voor persoonlijke functionaliteite. (bijvoorbeeld: Hoog/-Laag verstelbaar naast vlak)

Wanneer uw bed nét wat extra's nodig heeft is er de hoog/laag verstelbare boxspring Care. Zowel stijlvol als comfortabel, met ruimte voor persoonlijke voorkeur en comfort. U bepaald u uw bed er uit ziet, wij voorzien het van de functies die u nodig heeft.

Stijlvol en comfortabel

U bepaald u uw bed er uit ziet, wij voorzien het van de functies die u nodig heeft.

De boxspring care is stijlvol en comfortabel.  Door zelf een hoofdbord en stof uit onze huiscollectie uit te zoeken is het bed geheel aan te passen naar uw stijl. Dankzij diverse technische ontwikkelingen is de Boxspring Care praktisch voor eventuele verzorging aan huis, u stapt moeiteloos in en uit bed én kunt u bovendien makkelijker schoonmaken onder uw bed.

Ontdek de mogelijkheden van onze Sleep Sense Boxspring Care in een van onze beddenwinkels.

Vakkundig Advies bij Droomvlucht Slaapcomfort

Eigenschappen van een boxspring met hoog-/laag bodem:

Een boxspring met een hoog-/laag bodem heeft heel wat voordelen ten opzichte van een niet verstelbaar bed.

comfortbed-trendelenburg-web

Anti-trendelenburg functie

Door het hoofdeinde van de boxspring hoger te verstellen dan het voeteinde ontstaat een helling tot 30º. Deze functie wordt ook wel anti-trendelenburg genoemd. De Anti-trendelenburg functie helpt onder andere tegen brandend maagzuur.

 

comfortbed-wiel-web

Uitrijdbaarheid

Doordat deze boxspring op wieltjes (waarvan twee met rem) wordt geleverd is deze eenvoudig van plek te verrijden. Hierdoor kunt u gemakkelijk onder het bed komen om schoon te maken en is het bed ook eenvoudig op te maken.

sleep-sense-boxspring-care-2957

Verstelbaarheid

Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar. Geen inspanning of moeite nodig om in een comfortabele houding te komen. Gemakkelijk te bedienen doormiddel van een afstandsbediening.

De Sleep Sense boxspring Care

Bijzonder aan deze boxspring is de mogelijkheid deze in hoogte te verstellen. De Sleep Sense boxspring Care heeft een boxspring bodem die tot 45 cm hoger kan worden versteld.

Dit is niet alleen handig bij het in- of uitstappen maar vooral wanneer u extra hulp nodig heeft en verzorgt moet worden in bed. Voor verzorging aan huis is het een vereiste een lighoogte van 80-90 cm hoog te hebben. Door deze hoog-/laag bodem kunt u de hoogte indien nodig dus aanpassen zodat u eenvoudig geholpen kunt worden.

Door de vele mogelijkheden blijft u in grote mate zelfstandig in staat uw comfort te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het zelfstandig in en uit bed stappen, omdraaien of het opmaken van het bed op een comfortabele hoogte.

Ondanks het feit dat iemand hulpbehoevend is kan men toch een sfeervolle slaapkamer behouden. Door bij deze boxspring zelf het hoofdbord en een mooie stof te kiezen krijgt het bed een persoonlijke toch. Door de vele verschillende stoffen is er altijd een design en uitstraling die bij u past bij uw wensen.

Aanvullende
zorg-opties

Wanneer u extra hulp kunt gebruiken bij het in- en uit bed stappen heeft de hoog-laag boxspring Care een aantal zorgopties.

Papegaai met optreklint

Met deze handige steun boven het bed heeft u altijd een steuntje bij de hand. Het helpt u om omhoog te komen en te draaien. De papegaai wordt aan het hoofdeinde bevestigd op de plek waar normaal het hoofdbord zit. Hierdoor is hij het meest stabiel en het best te gebruiken. Een papegaai is wél te combineren met een hoofdbord dat aan de muur is bevestigd.

Meerprijs: €279,-


Valbeveiliging

Een praktisch inklapbaar rek dat dient als uitval beveiliging. Deze beveiliging is enkel te bevestigen aan een box met lift vanwege de constructie van het hoog- laag systeem. Bij een 1 persoonsbox, zijn 2 valbeveiligingen nodig voor optimale veiligheid.

Meerprijs: €459,-


De Sleep Sense boxspring Care is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Bedbodem
  Elektrisch verstelbare boxspring met 7-zone pocketvering
  Incl.lift voor hoog/laag verstelling en anti-trendelenburg functie.
 • Poten
  4 designwielen waarvan 2 met rem

Optioneel

U kunt de boxspring eenvoudig completer maken door diverse onderdelen er aantoe te voegen. Deze zijn niet standaard bij de prijs inbegrepen maar maken de boxspring wél nét dat stukje mooier

 • Hoofdbord, Strak hoofdbord zwevend aan de boxspring
  Keuze uit diverse designs, Meerprijs vanaf: € 425,-
 • Voetbord, Meerprijs: € 295,-
 • Matras: Diverse keuzes: Gestoffeerde of witte matrassen
 • Topdekmatras naar wens
 • Stof; Standaard stoffen uit onze huiscollectie, luxe stoffen tegen meerprijs mogelijk

Daarnaast is deze boxspring zonder problemen te combineren met een tweede bedhelft. Op deze manier heeft u een tweepersoons boxspring waarvan één helft als zorgbed is uitgevoerd, en de andere helft niet verstelbaar is. Zo kunt u zonder problemen in hetzelfde bed slapen met ieder een eigen ondersteuning en comfort.


Meer informatie over de Sleep Sense boxspring Care?

Een zorgbed vereist aandacht. Wij willen graag uw situatie weten, het comfort bepalen en het best passende product voor u samenstellen. Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs in een van onze filialen om alle mogelijkheden te bekijken. Op deze manier bent u verzekerd van het beste zorgbed passend bij uw wensen.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen