Pullman Boxspring Cleveland

Vanaf € 1.950

Een zacht hoofdeinde die als mooie omlijsting de boxspring omarmt. De Pullman boxspring Cleveland is stijlvol, zacht en een lust voor het oog. Dit is een fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van het Cleveland hoofdbord is 120 cm.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Pullman

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Hoofdbord
Pullman Cleveland
Bodem
Pullman Classic boxspring
Uitvoering
Vlak
Poot
Standaard potenset
Matras
nvt
Topdek matras
nvt
Stof
Standaard stof

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
ca. 120 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 15 cm
Hoofdbord Dikte
16 cm
Lighoogte
35 cm
Actuele levertijd*
binnen 6 weken in huis

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
200 cm / 180 cm / 160 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm / 210 cm / 220 cm
Aanpassingen hoofdbord
Optioneel 95 cm hoog
Uitvoering
Vlak/Elektrisch
Matras(sen)
Bekijk onze volledige collectie matrassen
Stofgroep
Standaard stof / Luxe stof

Een zacht hoofdeinde die als mooie omlijsting de boxspring omarmt. De Pullman boxspring Cleveland is stijlvol, zacht en een lust voor het oog.

Dit is een fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van het Cleveland hoofdbord is 120 cm. Door de oversteek van 15 cm aan beide zijden van de boxspring staat dit hoofdbord als stijlvolle lijst rondom het hoofdeinde van het bed. De strakke afwerking maakt deze boxspring tot een rustig en modern geheel dat met een eigen stofkeuze altijd mooi past bij uw interieur. De subtiel rond aflopende hoeken geven deze boxspring een zacht randje mee.

 

Persoonlijk comfort met Pullman boxspring Cleveland

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Detroit is hierop geen uitzondering. Door de Classic boxspringbodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning en comfort kan deze boxspring nog geheel naar wenst worden aangepast. Zo kan de boxspring worden vervangen door een Silverline of Goldline pocketbox. De matrassen worden gecombineerd met diverse afdek lagen en topdek matrassen voor een perfect aansluitend comfort. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor Vakkundig Advies en kom proef liggen om úw optimale boxspring te vinden.

 


Gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Cleveland met gestoffeerde matrassen te krijgen.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdek matras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdek matrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comfort types en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.


Meer informatie over Pullman boxspring Cleveland?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Classic boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen