Avek boxspring - Fier Line

Vanaf € 2.280

Strakke boxspring met zwevend hoofdbord met stijlvolle horizontale stiksels. De Avek Boxspring Fier Line. Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder is Avek erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen.

Lees meer

Private shopping
Onze Avek collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Avek

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm / 90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm / 120 x 200 cm / 80 x 220 cm / 100 x 220 cm / 120 x 210 cm / 120 x 220 cm
Hoofdbord
Avek Fier Line
Poot
Design poten black chrome
Matras
gestoffeerd 5-zone pocketveren matras
Topdek matras
Optifoam HR of Latex

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
95 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 12 cm
Topdek matras hoogte
ca. 10 cm

Opties

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Matras(sen)
5-zone pocketvering
Stofgroep
Standaard stof

Strakke boxspring met zwevend hoofdbord met stijlvolle horizontale stiksels. De Avek Boxspring Fier Line.

Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder is Avek erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. Een nieuwe aanwinst binnen het assortiment en een nieuwe aanwinst voor Droomvlucht Slaapcomfort.

Het Friese landschap als inspiratie.

In het Fries staat Fier voor ‘ver’. Friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Het gezonde bedklimaat van Fier draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel.

De Avek boxspring Fier Line is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
Avek Fier Line
Bodems
Boxspringbodems met Spiraalbodem onderkant.
Matrassen
Gestoffeerde 5-zone pocketveermatrassen
Topdek
Optifoam HR. Latex tegen meerprijs: €200,-
poten
Designpoot black chrome, 15cm hoog
Stof
Verkrijgbaar in de stoffen: Board, Kreas, Kjeld, moon, Happy, Delta, Jeep en Cozy.

Let op: Anders dan de genoemde maten niet leverbaar. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden


Doordacht design.

Boxspring Fier is een bijzondere boxspring met unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende ‘black chrome’ designpoten, in een hoogte van 15 cm. De onderbox heeft een ranke plint, wat samen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Door de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwanden kun je gemakkelijker schoonmaken onder je bed, en dat is wel zo prettig. Je kunt bij Fier uiteraard kiezen uit een groot aantal fraaie stoffen en kleuren, voor een uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

De ademende box.

Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem in de box. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ‘ademen’. Een goede ventilatie van je bed is erg belangrijk voor de kwaliteit van je nacht. In een goed doorlucht bed heb je minder snel een klam gevoel, je slaapt prettiger en ontwaakt heerlijk fris! Een droog en fris bed is daarbij niet alleen comfortabeler, het gaat ook nog eens langer mee.

De complete Boxspring Fier.

De basis van elk Fier bed is de unieke ventilatiebox met geïntegreerde dwarsgespannen spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een Fier matras is dat bij je past. De Fier topmatrassen vormen een extra comfortlaag voor je bed. Bij Fier kun je kiezen uit 2 types: OptiFoam koudschuim voor een iets steviger ligging, of Innerzone latex voor iets soepeler comfort. Zowel de matras als de topmatras zijn voorzien van ergonomische comfortzones, zodat je lichaam beter wordt ondersteund en kan wegzakken op de plekken waar dat nodig is.


Meer informatie over de Avek boxspring Fier Line?

Kom gerust langs in ons filiaal in Zevenhuizen en bekijk de beoxspring met eigen ogen. Kom proefliggen op de verschillende matrassen en vind het comfort dat het beste bij u past. Een boxspring met persoonlijk comfort is een bed om trots op te zijn. De Avek boxspring Fier is zo'n boxspring. Laat gerust uw vraag achter, wij vertellen u er graag meer over.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen