Auping Original boxspring - Bold

Vanaf € 1.395

Een Auping boxspring is de perfecte basis voor iedere nacht. De Auping Original boxspring Bold is stoer en stevig. Heerlijk om lekker tegen aan te hangen. De Auping Original boxspring is met een tijdloos ontwerp samengesteld.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Actie

Auping Design Weeks

15% Designvoordeel op alle Auping bedden en Auping boxsprings inclusief matrassen.

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Auping

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Hoofdbord
Auping Original Bold
Uitvoering
Vlak
Poot
Standaard potenset
Matras
Niet inbegrepen
Topdek matras
Niet inbegrepen

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
95 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte
Hoofdbord Dikte
ca. 15 cm

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
80 cm / 90 cm / 100 cm / 120 cm / 140 cm / 160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm / 210 cm / 220 cm
Aanpassingen hoofdbord
leverbaar op 105 cm hoogte (meerprijs)
Voetbord
Diverse opties mogelijk
Uitvoering
1, 2 of 3 motorig verstelbaar leverbaar
Matras(sen)
Diverse opties mogelijk
Stofgroep
Stofgroep A / Stofgroep B / Stofgroep C / Stofgroep D / Stofgroep E

Een Auping boxspring is de perfecte basis voor iedere nacht. Het hoofdbord Auping Original Bold is stoer en stevig. Heerlijk om lekker tegen aan te hangen.

De Auping Original boxspring is met een tijdloos ontwerp samengesteld. Met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking is een boxspring ontwikkeld die gezien mag worden in de slaapkamer. Door de boxspring poten van de Auping Original boxspring iets naar binnen te plaatsen lijkt deze boxspring te zweven. Het stoere en robuuste hoofdbord Bold is rondom gestoffeerd en geeft uw slaapkamer een moderne en stijlvolle look.

Ook als het gaat om ondersteuning onderscheid de Auping Original boxspring zich van de standaard. Een ondersteunende samenwerking tussen een spiraalbodem, pocketveren in de boxspring en de gestoffeerde matras zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat u met deze boxspring een goede nachtrust tegemoet gaat.

Sta versteld van de mogelijkheden

Om het comfort en gemak van deze boxspring zelf te bepalen biedt Auping meerdere mogelijkheden.

Zo zijn er 4 verschillende boxspringbodems, 3 verschillende type matrassen, 4 verschillende hardheden en 3 verschillende comfort-types. Alleen door proef te liggen kunt u uzelf overtuigen van de beste keuze voor u.

De boxspring bodem wordt standaard in een niet verstelbare, of vlakke, uitvoering uitgevoerd. Het is daarnaast mogelijk om deze van 1, 2 of 3 motoren te voorzien. Hiermee versteld u de boxspring eenvoudig in de gewenste positie. Ideaal voor het lezen van een boek of het kijken naar de televisie. Ook als zorgfunctie is het verstellen van de boxspring een uitkomst. Het helpt u bij het vinden van een ergonomische zithouding en het opmaken gaat eenvoudiger met een verstelbare boxspring. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Zonder zorgen slapen met een deelbare boxspring

De Auping Original Boxspring is ook verkrijgbaar in een deelbare variant. 

Een deelbare boxspring houd in dat u bij een complete 2-persoons boxspring beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe kunt schuiven. Doordat de stevige poten voorzien zijn van wieltjes is dit in één handeling, zo gepiept. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om uw bed op te maken en hiermee uw slaapkamer schoon te houden.

Opzoek naar een deelbare boxspring? Maak een afspraak!
Bent u opzoek naar een deelbare boxspring of extra comfort opties? Bel gerust naar ons filiaal in Krimpen aan den IJssel om een persoonlijke afspraak te maken. 

Kom in contact

De opbouw van de Auping Original boxspring

De Auping Original boxspring is luxe boxspring met inhoud. Wat deze samenstelling zo bijzonder maakt leggen we graag aan u uit.

De boxspring bodem bevat zowel een spiraalbodem als pocketveren. Deze combineert de ventilerende eigenschappen van een spiraalbodem met de drukverdeling van de pocketveren. Een Auping spiraalbodem is heel open en ventileert hierdoor extra goed. Dit stimuleert ook de doorademing van de boxspring erg goed. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien in bed. Afhankelijk van uw voorkeur in comfort vind u met een passend topdek matras het beste comfort.

Auping kleuren en stoffen

Ontdek de mogelijkheden van Auping bij Droomvlucht Slaapcomfort

Afhankelijk van uw slaapwensen stelt u uw Auping Original boxspring samen met een matras of een gestoffeerde matras met topper. Om uw Original boxspring compleet te maken is er daarnaast keuze uit een ruime selectie stoffen, kleuren, hoofd- en voetborden en accessoires.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen