Sleep Sense TV-meubel - Bonnet

Vanaf € 2.195

Luxe tv-meubel voor aan het voeteneinde van uw boxspring of ledikant. Het Sleep Sense TV-meubel bonnet. Wanneer u 's avonds in bed nog even tv wilt kijken maar overdag het beeldscherm liever verbergt in een mooi gestoffeerd voeteneinde heeft u met dit tv-meubel een prachtige oplossing voorhanden.

Lees meer

Private shopping
Onze Sleep Sense collectie vindt u in:
Merk
Sleep Sense
Diepte
25 cm
Hoogte
86 cm
Kleur
Stof
Diverse stoffen leverbaar

Luxe tv-meubel voor aan het voeteneinde van uw boxspring of ledikant. Het Sleep Sense TV-meubel bonnet.

Wanneer u 's avonds in bed nog even tv wilt kijken maar overdag het beeldscherm liever verbergt in een mooi gestoffeerd voeteneinde heeft u met dit tv-meubel een prachtige oplossing voorhanden. Door dit meubel in uw slaapkamer ervaart u luxe zoals u dat nog nooit gekend heeft.

Het meubel komt standaard met een draadloze RF-Afstandsbediening en ophang systeem voor uw tv. De breedte van uw bed bepaald de breedte van het voetbord, en uw tv past er altijd in doordat het interieur is aan te passen naar uw wens.

Een tv-meubel op maat

Verkrijgbaar in verschillende stoffen en maten is dit voetendeel met tv-lift te combineren met elke boxspring of ledikant uit onze collectie.

Dit tv-meubel is in de breedtes 140, 160 en 180 cm leverbaar.

Daarnaast kan de hoogte in 76 of 86 cm hoog

Bijzonder! u kunt dit meubelstuk zelfs in uw eigen stof laten stofferen. Heeft u zelf een stof in gedachte welke u wilt gebruiken in de slaapkamer? Dan kan dit voetbord meegestoffeerd worden.
Meerprijs: €199,- *

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
De weergegeven prijs is gebaseerd op een voetbord van 160/180 cm breed en 86 cm hoog.

Ook interessant