Wiemann

Wiemann bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een groot deel van de tijd breng je door in jouw slaapkamer. Daarom is comfort in deze kamer juist zo belangrijk. Wiemann weet wat er belangrijk is. En dat zie je terug in de collectie.

De slaapkamer meubels van Wiemann bestaan uit een uitgebreide collectie modellen. Slimme opbergmogelijkheden, top kwaliteit en hoog comfort staan centraal in de collectie. Waarden waar wij bij Droomvlucht Slaapcomfort ook zeer veel waarde aan hechten. Vandaar dat u de producten van Wiemann ook bij ons in de toonzaal terug kunt vinden.

De jarenlange ervaring van Wiemann heeft geresulteerd in een product van bewezen kwaliteit. Zowel overdag als 's nachts. Het zijn artikelen die meer doen dan goed staan en goed functioneren. Ze vormen de juiste oplossing voor elke ruimte, en passen perfect bij u. Door een tussenweg in modern en landelijk te creëeren passen de slaapkamer meubels van Wiemann bij onze complete collectie en in bijna elke slaapkamer.

Ontdek de mogelijkheden in onze collectie of kom langs in onze winkel en laat u voorlichten. Of zoals Wiemann zelf zegt:

Meubels van Wiemann maken uw leven mooier.


Wiemann: Made in Germany

WIEMANN is een van Duitsland's grootste leveranciers in slaapkamer meubels. Met meer dan 10 complete concepten, een eigen fabriek en productie en klanten in meer dan 25 landen staan zij garant voor de beste kwaliteit. Ooit begonnen als een nachtkasten maker in de jaren 1900 is het bedrijf nogsteeds in dezelfde familie. Een echte pionier op de beddenmarkt dus. Of u nu opzoek bent naar een moderne of klassieke stijl, een los kastje of een complete slaapkamer. Met de producten van Wiemann vindt u altijd een passende oplossing.