Serta boxspringmatras - Royalty HR

Vanaf € 1.549

Ervaar de Serta Royalty boxspringmatras bij Droomvlucht Slaapcomfort. De matrassen van Serta bieden heel veel mogelijkheden. U bent in staat uw matras aan te sluiten op uw persoonlijke slaapbehoefte. Het dubbelveerssysteem van de Royalty maakt haar naam waar en is werkelijk Royaal te noemen.

Lees meer

Private shopping
Onze Serta collectie vindt u in:

Dit matras is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Serta

Producteigenschappen

Dikte
40 cm
Kern
Dubbel Pocketsysteem met 5-zone technologie
Aantal comfortzones
5 zones
Afdeklaag
Super Soft Eco Foam
Soort Tijk
Standaard Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Luxe belgisch damast met diamond stitching
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Opties

Ervaar de Serta Royalty boxspringmatras bij Droomvlucht Slaapcomfort. De matrassen van Serta bieden heel veel mogelijkheden. U bent in staat uw matras aan te sluiten op uw persoonlijke slaapbehoefte. Het dubbelveerssysteem van de Royalty maakt haar naam waar en is werkelijk Royaal te noemen.

De Serta Royalty boxspringmatras is een Multi-layer matras. hiermee bedoelen we de verschillende lagen waaruit het matras is opgebouwd. Het Royalty matras is voorzien van een dubbel pocket veersysteem  Deze beide pocketveren zorgen voor een evenwichtige ondersteuning van uw lichaam. Daarnaast kan het matras voor maximale ventilatie en ondersteuning zorgen.

Ook de temperatuur regulatie in dit matras is optimaal. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen gecombineerd met een luxe damast in de tijk, is het matras met recht een Royalty te noemen.

Maak kennis met Serta bij Droomvlucht Slaapcomfort

De Serta Royalty topdekmatrassen

De Serta matras Royalty komt standaard met vast topdekmatras van HR-koudschuim. Deze editie noemen wij de Royalty Luxury. Maar Serta biedt ook de mogelijkheid om uw topdekmatras los van het matras te bestellen.

De Royalty matras is niet als split-topper verkrijgbaar en dus alleen geschikt voor een niet verstelbare boxspring combinatie.

Keuze uit 4 verschillende materialen:

  • Topmatras Royalty HR-schuim (standaard, prijs zoals weergegeven)
  • Topmatras Royalty Latex (Meerprijs, vraag er naar in de winkel)
  • Topmatras Royalty Visco-Elastisch Traagschuim (Meerprijs, vraag er naar in de winkel)
  • Topmatras Royalty Gelfoam (Meerprijs, vraag er naar in de winkel)

Om te testen wat het beste bij u past nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Serta Royalty matras, een Samenhangend geheel

Voor alle matrassen van Serta geldt dat ze zowel wit, als doorgestoffeerd leverbaar zijn. Dit houdt in dat het matras is mee te stofferen met uw boxspring. U heeft hierbij de optie een mooi lijnen patroon of blokjes patroon mee te laten stikken in de stof. Zo kunt u uw matras en bed volledig op elkaar afstemmen.
De niet gestoffeerde matrassen vatten wij samen onder de Executive reeks. Wanneer een matras wel wordt doorgestoffeerd noemen wij dit een Superior uitvoering.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen