M line Cool Motion 4 matras

Vanaf € 1.299 € 974,25

Ontdek druk verlagende én stevige ondersteuning met de M line Cool Motion 4 matras. Het Cool Motion 4 matras is opgebouwd uit verschillende lagen traag- en koud-schuim. Dit zorgt er voor dat het matras een goede basis heeft. De toplaag van het matras is een visco-elastisch schuim met iSM-Gel.

Lees meer

Private shopping
Onze M line collectie vindt u in:
Actie

25 Korting op alle M line Cool Motion matrassen

Nu op alle Cool Motion matrassen van Mline, 25% korting

Dit matras is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
M line

Producteigenschappen

Dikte
22
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Afdeklaag
Adapt Cover
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
70 cm / 80 cm / 90 cm / 100 cm / 120 cm / 140 cm / 160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
190 cm / 200 cm / 210 cm / 220 cm
Stevigheid
Stevig

Ontdek druk verlagende én stevige ondersteuning met de M line Cool Motion 4 matras.

Het Cool Motion 4 matras is opgebouwd uit verschillende lagen traag- en koud-schuim. Dit zorgt er voor dat het matras een goede basis heeft. De toplaag van het matras is een visco-elastisch schuim met iSM-Gel. Visco-elastisch schuim is drukverlagend. Het verlicht de druk op spieren en gewrichten en zorgt zo voor een stabiele en comfortabele slaaphouding. Een van de belangrijkste eigenschappen van dit schuim is dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt.

Het matras heeft een hoogte van 22 cm en is opgebouwd uit meerdere zones.

Elke zone heeft een unieke uitsnijding, waardoor de drukverdeling optimaal is. Samen met de toplaag zorgt de M Line Cool Motion 4 matras voor een zeer comfortabel gevoel. Dankzij de opencellige structuur van het matras is de ventilatie in het matras zeer goed. Een van de voordelen van de meerdere zone's in het matras is dat het, ongeacht uw slaaphouding, mee vormt met uw lichaam. Draai dus gerust een paar keer om zonder comfort of ondersteuning te verliezen.

Daarnaast heeft de Cool Motion 4 extra heup ondersteuning t.o.v. de Cool Motion 3 Matras. Er zijn extra schokdempers rond de heupzone geïnstalleerd, waardoor er een stabielere ondersteuning is en het matras steviger aanvoelt.

DE M LINE Cool MOTION 4 MATRAS HEEFT DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN:

Comfort
Visco-elastisch schuim (Traagschuim)
Ligcomfort
Stevig ligcomfort d.m.v. iSM-Gel en firm visco elastisch schuim
Ondersteuning
Basislaag van HR-schuim
Unieke insnijding en verdeling in verschillende 'zones'.
Tijk
Voorzien van een afritsbare hoes, wasbaar op 60ºC
hoogte
22 cm.

FRISSE TIJK VOOR OPTIMALE TEMPERATUUR

De ventilerende en thermische eigenschappen van het matras krijgen een extra boost door de tijk gemaakt van gepatenteerde textielvezels. Deze microvezels voelen koel aan en halen de warmte uit uw lichaam, zodat uw temperatuur ’s nachts tot comfortabele waarden daalt. Met een M line Cool Motion 4 matras begint u topfit aan elke nieuwe dag.

TWEE MATRASSEN IN ÉÉN

Wanneer u twee M line matrassen op één bed legt bieden wij de mogelijkheid om deze te voorzien van een M line Duo Cover of M line Twin Cover.

De M line Duo Cover wordt als een hoes om twee matrassen gedaan. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van twee losse matrassen:

Zo ervaart u geen naad tussen de twee matrassen, zijn er verschillende matras hardheden te combineren in één twee-persoons matras en is de hoes van het matras afritsbaar en wasbaar op 60ºC. Wij bieden de M line Duo cover aan vanaf de breedtematen 160, 180 en 200 cm. En ze zijn geschikt voor alle lengtematen.

De M line Twin Cover heeft naast alle functionaliteiten van een Duo Cover ook een split. Deze split maakt het mogelijk om bij een elektrisch verstelbaar bed de matrassen los van elkaar omhoog en omlaag te bewegen. Wel zo makkelijk!


De M line Cool Motion 4 matras ervaren?

Maak een afspraak voor een winkelbezoek in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Onze adviseurs kunnen u in alle rust de verschillen en mogelijkheden uitleggen. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste slaapcomfort voor u. En dat slaapt wel zo lekker!

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen