Slapen a la Carte van Kreamat

Slapen à la Carte betekend een matras passend bij úw lichaam. Wanneer een 'standaard' matras niet voldoet bieden wij u de optie voor een gepersonaliseerd matras met als basis de Kreamat à la Carte Scan.

Het samenstellen van een matras begint met een Scan. Deze Scan is gekoppelt aan een meet-systeem dat in samenwerking met de Universiteit Leuven is ontwikkeld. Tijdens een korte, staande scan worden uw lengte, gewicht, heup, lende en schouder breedte geïnventariseerd vanwaar een passend matras in de winkel wordt samengesteld. U ervaart direct het resultaat in de winkel en samen met onze slaapexpert wordt de beste aansluiting voor u samengesteld.

Maak een afspraak

Kreamat-a-la-carte-scan-personen

Ontvang persoonlijk advies met de Kreamat à la Carte scan.

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien. Laat uw gegevens achter en vraag een scan aan in een van onze winkels. U bent van harte uitgenodigd.

Persoons gegevens
Afspraak details

De Kreamat à la Carte scan | Een gepersonaliseerd matras

Door uw lengte, gewicht, bekken, taille en schouder breedte te meten wordt een matras samengesteld passend bij uw lichaam.

De matras wordt op drie zone's individueel ingesteld om zo passend maatwerk in ondersteuning te bieden. Het resultaat van de meting is al binnen een paar minuten duidelijk. We nodigen u uit om gratis een vrijblijvende meting te doen en te profiteren van een slaapervaring op maat.


Kreamat à la Carte matras Flexi

De Kreamat à la Carte matrassen zijn achteraf goed aan te passen met Flexi.

Uw lichaam veranderd door de tijd, dus waarom uw matras niet? Met de flexibele modules in het Kreamat à la Carte matras behoud u de flexibiliteit om de verschillende zone's aan te passen. Informeer naar de mogelijkheden tijdens uw bezoek aan onze winkel.