Ecosy Matras - Naturall

Vanaf € 1.165

Het Ecosy matras Naturall is gemaakt van 100% natuurlatex. Als basis van deze matras is een veerkrachtige 100% natuurlatex kern het deel dat uw lichaam optimaal ondersteund. De uitgekiende comfort zones in de latex garanderen de correcte ondersteuning van elk deel van uw lichaam.

Lees meer

Private shopping
Onze Ecosy collectie vindt u in:
Merk
Ecosy
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 140 x 200 cm / 180 x 210 cm / 90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 90 x 210 cm / 100 x 200 cm
Dikte
22 cm
Kern
100% Natuurlatex
Aantal comfortzones
7 zones
Afdeklaag
Kokos
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Belgisch linnen dubbeldoek
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Het Ecosy matras Naturall is gemaakt van 100% natuurlatex.

Als basis van deze matras is een veerkrachtige 100% natuurlatex kern het deel dat uw lichaam optimaal ondersteund. De uitgekiende comfort zones in de latex garanderen de correcte ondersteuning van elk deel van uw lichaam. Door deze specifieke heup en schouderzones blijft uw wervelkolom tijdens het slapen op de zij mooi recht, terwijl de latex de natuurlijke kromming van de rug kan volgend op de rug positie. Om de latex iets meer stabiliteit en stevigheid te geven is deze voorzien van een stevige kokos tussenlaag van 4 cm.

Natuurlatex in de matras

Bovendien biedt de 100% natuurlijk Pulse® afdeklaag een buitengewoon comfort.

Dankzij de uitstekende veerkracht van natuurlatex wordt uw lichaamsgewicht optimaal verdeeld over alle pocketveren. Het materiaal heeft ook een sterk ventilerende eigenschap. Dit werkt goed samen met de pocketveer en zorgt voor een prettig en gebalanceerd microklimaat in de matras. Gecombineerd met de optimale vocht-opnemende eigenschappen van Natuurlatex bent u verzekerd van een heerlijk comfortabel nachtrust.

{Eco + Cosy} = Ecosy
Ecologische, duurzame materialen voor een gezond en Luxueus slaapcomfort.

Tijk van natuurlijk dubbeldoek

Alle Ecosy matrassen zijn voorzien van een speciale matrashoes van natuurlijke dubbeldoek. Het voordeel van deze tijk is ook dubbel!

De matras tijk is een mix van een viscose vezel en puur Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit. Deze voelt hierdoor heerlijk luchtig aan en ademt zeer goed door. Onder deze Linnen stof zit een laag van 600 grams katoen verwerkt. Hiermee wordt niet de geweven en bewerkte katoen bedoeld maar de pure vezel. Katoen is een donzige vezel die groeit aan de katoenplant. Het materiaal wordt al eeuwen gewaardeerd voor haar zachtheid en goede ademende vermogen.

De combinatie van al deze natuurlijke materialen maakt niet alleen de matrashoes (tijk) maar het gehele matras uiterst ventilerend. Zo geniet u van een ongeëvenaard fris en droog slaapcomfort.

Ook interessant

Kreamat-a-la-carte-scan-personen

Écht goed advies over welk matras bij jou past?

Maak een afspraak voor een Scan en vindt samen met ons jouw ideale matras.

Scan aanvragen