Showroom Matras Auping Evolve X, Soft

€ 1.195 € 836,50

3 matrassen* direct uit de winkel leverbaar met 30% Korting Bodytype: X , stevigheid: 1x Soft, 1x Medium en 1x Firm Het eerste volledig circulaire matras ter wereld, dat ook écht lekker ligt. Ontdek de Auping Evolve matras. Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Afmeting (BxL)
90 x 200 cm
Dikte
22 cm
Kern
3 zone pocketveer
Aantal comfortzones
3 zones
Afdeklaag
4,5 cm 3D-breisel van polyester
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
100% polyester
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Direct uit de winkel leverbaar met 30% Korting

Bodytype: X, stevigheid: 1x Soft, 1x Medium en 1x Firm


Auping Evolve matras

Het eerste volledig circulaire matras ter wereld, dat ook écht lekker ligt. Ontdek de Auping Evolve matras.

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Keer op keer te recyclen tot een nieuw fris matras. Dus goed voor het milieu en óók goed voor uw nachtrust, want het ligt eindeloos lekker.

De Auping Evolve matras is gemaakt van slechts twee materialen. De pocketveren van staal, en de rest van polyester. Op basis van onderzoek en nieuwe inzichten heeft Auping de opbouw en zonering van haar matrassen opnieuw bekeken. Tijd voor een upgrade, en tijd voor een mooie aanvulling in de collectie. Daarom is de Auping Evolve matras anders dan de huidige matrassencollectie. De Auping Evolve matras heeft 3-zones: Schouder, taille en heupen.

Auping staat bekend om haar innovatie en vernieuwing. Zo ook bij dit Evolve matras. Nieuwe kennis en marktonderzoek heeft geleid tot een vernieuwde pocketveren kern met een aangepaste draaddikte. Hierdoor heeft het matras een andere stabiliteit en drukverdeling. De stevigheden zijn ook aangepast naar soft, medium en firm.


Ervaar de Auping Evolve matras is Krimpen aan den IJssel

Ook de Auping Evolve matras heeft zijn weg gevonden in onze beddenwinkel. Kom hem ervaren en overtuig uzelf van het duurzame comfort van deze unieke matras. Meer informatie? Stel uw vraag via ons informatieformulier en we helpen u graag op weg.

Ook interessant