TEMPUR® Kussen - Original

Vanaf € 139

Het TEMPUR Original hoofdkussen geeft u het ultieme gevoel van ondersteuning op maat. Dit hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal.

Lees meer

Private shopping
Onze Tempur collectie vindt u in:
Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
60 x 31 cm
Hoogte
8/5 cm / 10/7 cm / 11,5/8,5 cm
Vulling
Traagschuim
Stevigheid
Medium stevig
Soort Tijk
SmartCool™ / Standard™

Het TEMPUR Original hoofdkussen geeft u het ultieme gevoel van ondersteuning op maat.

Dit hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal. Het bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan te passen aan de kromming van uw hoofd, nek en schouders. Dit kussen is verkrijgbaar met twee verschillende tijken. De innovatieve hoes met SmartCool™ technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijft u zich vanaf het moment dat u gaat liggen prettig fris en koel voelen.

Het iconische, kenmerkende gebogen ontwerp is speciaal zo vormgegeven om buik- en rugslapers ondersteuning op maat te bieden, precies waar die nodig is. Om aan uw individuele behoeften te voldoen is het leverbaar in verschillende maten, zodat u van een echt goede nachtrust kunt genieten.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen