Silvana Support Kussen - Larimar

Vanaf € 119,95

Het Silvana Support hoofdkussen larimar is de meest stevige kussen uit de collectie. Optimaal voor mensen met een stevig matras of groter dan gemiddeld postuur. De vulling van het Silvana Support Larimar hoofdkussen is uniek in de collectie.

Lees meer

Private shopping
Onze Silvana Support collectie vindt u in:
Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm / 50 x 70 cm
Hoogte
13 cm
Vulling
Latex
Detail vulling
Vita Talalay® latex sticks
Stevigheid
Zeer stevig

Het Silvana Support hoofdkussen larimar is de meest stevige kussen uit de collectie. Optimaal voor mensen met een stevig matras of groter dan gemiddeld postuur.

De vulling van het Silvana Support Larimar hoofdkussen is uniek in de collectie. De drie hoofdvakken zijn gevult met Vita Talalay® latex-sticks. Deze latex is uitermate geschikt voor hoofdkussens vanwege de zeer goede ventilatie en vochtregulatie. De latex is soepel, veerkrachtig en duurzaam. Hierdoor bent u lang verzekerd van een stabiele ondersteuning. De Vita Talalay® latex is behandeld met een speciale Sanitized® behandeling. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

Net als de andere hoofdkussens uit de Silvana Support collectie heeft dit hoofdkussen een Latex neksteun. Het schoudercontour sluit mooi aan op de schouders en de nek. Dit zorgt voor een extra stabiele en ontspannen houding.

Vanwege de latex vulling is de Silvana Support Larimar hoofdkussen niet wasbaar. Hier heeft Silvana echter iets op gevonden: De molton kussensloop. Een perfect sluitende en beschermende molton die het kussen langer fris houdt. Daarnaast helpt goed luchten van het kussen, het kussen gezond te houden.

Verkrijgbaar in twee hoogtes.

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen