Kayori

Kayori; inspirerend bedlinnen

Het zijn de kleine dingen die een verschil maken in ons leven. Waar wij dit vaak lijken te vergeten brengt Kayori ons terug naar díe momenten die er toe doen.

De meest kostbare momenten van geluk zijn vaak binnen handbereik. In het oude Japan wist met het geluk op te zoeken door een stapje terug te doen. Wees je bewust van het leven, geniet van al het moois om je heen en accepteer wie je bent. Dit maakt de essentie van Kayori duidelijk. Bewustzijn is het uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Geinspireerd door alle dagelijkse dingen om ons heen is een product ontwikkeld met oog voor detail. Ontwerpen in een eenvoudige stijl verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Dit alles zorgt voor een verfijnd, ontspannen en mooi ingerichte slaapkamer.

Natuurlijk proces voor natuurlijk slapen.

Alles dat het Kayori-label draagt staat garand voor een milieuvriendelijke product. Het gehele proces, van ruw product tot eindproduct wordt gecontroleerd. Onder veilige en humane omstandigheden worden de stoffen en materialen vervaardigd. Kayori houd dan ook de Fair Trade international programm, Glabal Organic Textile Standard (Gots en Business Social Compliance Initiative (BSCI) streng in het oog. Hierdoor garandeerd Kayori verantwoorde productie. En dat voel je.

Kayori maakt bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk.

Business social compliance initiative

Verbeterde arbeidsomstandigheden garanderen geen dwang- of kinderarbeid in de productie van de producten van Kayori. Samen werken aan een betere wereld.

Fairtrade keurmerk

Dit keurmerk garandeert een eerlijke prijs voor eerlijke handelsvoorwaarden. Een goed gevoel voor u én de boeren die uw product verbouwen en verwerken.

Global organic textile standard

Gecertificeerd met het GOTS label garandeerd Kayori biologische textielproductie waarbij verwerking, productie, verpakking, etikettering, handel, sociale omstandigheden en dierenwelzijn worden gecontroleerd

Kayori for life.

Geluk is te vinden in de kleine dingen van het leven. Het zijn de vanzelfsprekende dingen die vaak het meest bijzonder zijn. Een wanderling op een stralende dag, het frisse en energieke gevoel na het sporten of het samenzijn met familie en vrienden. Ook Kayori koestert deze momenten en herinneringen. Door heel nauw samen te werken met twee unieke doelen stelt Kayori daad bij het woord. De Stichting HandicapNL en de stichting vergeten kind worden door Kayori financieel ondersteund. Per verkocht product doneert Kayori 2% aan deze goede doelen. Hiermee zorgt u dus voor een klein beetje geluk in het leven van iemand bij wie dit niet vanzelf sprekend is.

Kayori bundeld de krachten voor een betere wereld. Samen kunnen we een verschil maken.


Kayori en HandicapNL

Stichting HandicapNL heeft als doel gelijke kansen te realiseren voor iedereen. Kayori helpt HandicapNL bij het begeleiden van mensen met of zonder handicap. In Nederland blijft het aantal mensen met een handicap groeien. Van grote uitdaginen tot kleine ongemakken, alle handicaps verdienen aandacht. Eenzaamheid, afhankelijkheid of moeilijke regels en regelingen zijn vaak een belemering voor deze mensen. Handicap NL gelooft dat het voor iedereen beter kan én moet. Door eerlijke kansen te bieden aan mensen met een handicap en hen het heft in eigen handen te geven doen ze mee in de samenleving. HandicapNL biedt pragramma's en trainingen aan waarin mensen met een handicap leren zelfstandig door het leven kunnen.

Lees meer over HandicapNL


Kayori en Het vergeten Kind

Er is niets kostbaarder dan de glimlach van een kind. De donaties van kayori helpen Het vergeten Kind deze glimlach weer terug te brengen. Zonder problemen met vriendjes buitenspelen, mee op schoolreisje. Het lijkt vanzelf sprekend, maar is dit helaas niet altijd. Meer dan 100.000 kinderen in Nederland verdienen deze glimlach. Door op te groeien in een gezin dat verslaving, verstandelijke beperkingen of psychische problemen heeft word het kind-zijn vergeten. Door het verlenen van hulp aan deze kinderen helpt Stichting Het vergeten Kind om die glimlacht eenmalig of voor kortere tijd te kunnen garanderen.

Lees meer over Het vergeten Kind