Heckett & Lane

Dekbedovertrekken van Heckett & Lane bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Heckett & Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom vindt u een groot deel van de dekbedovertrekken collectie bij Droomvlucht Slaapcomfort in de beddenwinkel.

Al meer dan 20 jaar maakt Heckett&Lane dekbedovertrekken met een verhaal. Met veel aandacht voor detail is een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedovertrekken samengesteld. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is het uiteindelijke doel.

In de afgelopen jaren heeft Heckett&Lane veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat Heckett&Lane écht uniek maakt is het uitgesproken design en kwaliteit. Steeds opzoek naar de mooiste beelden en designs reizen de fotografen van Heckett&Lane de hele wereld over.

Er gaat een (bedden)wereld voor je open 

De designers van heckett&Lane reizen de hele wereld over.

Geinspireerd door kleuren, geuren en smaken van de wereld gaan zij aan de slag met het design. Kenmerken van de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van de verschillende landen is dan ook als een rode draad terug te vinden in de designs van Heckett&Lane.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die ons bedlinnen gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.

Heckett & Lane; inspiring bedlinnen

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Om die reden noemen we onze collecties ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee we hopen een stukje van onze inspiratie op u over te brengen.?Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.