Dommelin

Dommelin | Bedtextiel | Dekbedden | Hoeslakens | Moltons en meer

Dommelin is als groothandel in kwalitatief bedtextiel een expert op het gebied van hoogwaardige en exclusieve dekbedovertrekken en hoeslakens. Deze dekbedovertrekken vind u dan ook overal in de showroom van Droomvlucht Slaapcomfort terug.

De complete collectie, van dekbedovertrekken tot en met kussenslopen, vormt één geheel en bied een mogelijkheid voor iedereen. Bent u opzoek naar een mooi motief of design, extra comfort en gebruiksgemak of heeft u speciale wensen over het formaat of afwerking, dan heeft de dekbedovertrekken collectie van Dommelin hier een passend antwoord op. Binnen Droomvlucht Slaapcomfort heeft de dekbedovertrekken collectie een vaste plek gewonnen. U kunt hier dan ook een zeer uitgebreid assortiment vinden. 

Het atelier van Dommelin is uitgerust met de modernste technieken om haar product tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Geen formaat is onmogelijk, en zelf maatwerk voor iets anders dan een dekbed word gerealiseerd in het atelier.

Mooie dekbedovertrekken van Dommelin

De dekbedovertrekken collectie van Dommelin kenmerkt zich door haar tijdloze karakter.

Het grootste deel van deze collectie vind u met name terug in de Finest collectie. Deze collectie is uitsluitend gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en bied u daardoor een groot slaapcomfort. Voor een lekker zachte en warme slaapervaring is de Flanel collectie een uitkomst.

Hoeslakens en moltons

Dommelin hoeslakens zijn er in vele varianten. Met jarenlange ervaring en veel kennis van de vakhandel kunnen we u bij Droomvlucht Slaapcomfort een collectie van hoeslakens bieden die geschikt is voor vrijwel alle typen en maten matrassen en de sterk uiteenlopende wensen.

De Uni-collectie biedt vele moderne kleuren en verschillende kwaliteiten; van makkelijk in onderhoud tot een luxe uitstraling. Met onze Jersey, Microvezel en Flanel collectie kunt u rekenen op een comfortabel, kwalitatief en zacht hoeslaken, door de elasticiteit passen ze makkelijk om ieder matras.

Topper hoeslakens

Speciaal voor topper matrassen biedt Dommelin diverse kwaliteiten topperhoeslakens. Door de speciale afwerking passen ze altijd perfect om het matras. Ook voor diverse hoogtes van toppermatrassen kunnen wij maatwerk leveren.

Split-hoeslakens en moltons

Steeds vaker worden er elektrisch verstelbare bedbodems op boxsprings verkocht. Om een passend hoeslaken en molton te vinden voor de matrassen te vinden is de Splithoeslaken en molton ontworpen.

Door het hoeslaken aan de boven, en onderzijde, te voorzien van een gestikte insnede is het bed makkelijk verstelbaar zonder dat uw hoeslaken gaat rekken of scheuren. U heeft de keus uit een inkeping aan de bovenzijde of aan beide zijden. Bedden met verstelbare bedbodems worden steeds populairder en vaker verkocht. Omdat ook hier uiteenlopende wensen zijn, bieden we diverse kwaliteiten en hoeslakens om matras te beschermen.

Standaard worden de hoeslakens geleverd met een inkeping aan de bovenzijde van 90cm. Met onze maatwerk service kunnen we ook inkepingen van 70 of 100cm maken. Dit voor zowel de boven- als onderzijde of beide zijden.

Bij gebruik van een matras én toppermatras die verstelbaar zijn, raden we aan hier aparte hoeslakens voor te nemen. Het broekhoeslaken is er ook voor toppermatrassen. Vraag naar onze split-topperhoeslaken en splittopper moltons.

Ademende moltons en matrasbeschermers

De molton hoeslakens van Dommelin bieden de noodzakelijke bescherming van uw matras. Ze zijn zacht, hebben een goede warmte- en vochtregeling en zijn anti-allergies. Door deze eigenschappen wordt de levensduur van het matras verlengd en de hygiëne verhoogd. Iets wat wij bij Droomvlucht Slaapcomfort zeer hoog in het vaandel hebben staan.
Om uw kussens te beschermen zijn de moltons ook als kussensloop leverbaar.