Jonk Dekbed Grandeur

Vanaf € 369

Met het Grandeur dekbed van Jonk B.V. slaapt u heerlijk comfortabel onder een wolk van zacht comfort en optimale vochtregulering. Het Grandeur dekbed is gevuld met de 100% Siberische ganzendons met een hoge vulkracht. De tijk is een zacht geweven batist die uiterst soepel om het lichaam valt.

Lees meer

Private shopping
Onze Jonk BV collectie vindt u in:
Merk
Jonk BV
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 160 x 220 cm / 260 x 240 cm / 240 x 200 cm / 260 x 220 cm / 280 x 240 cm
Vulling
Dons
Detail vulling
100% Siberische ganzendons
Uitvoering
Zomer / Winter / Lente- Herfst / 4-Seizoenen (Duo) / All year
Materiaal tijk
100% katoen batist NM150

Met het Grandeur dekbed van Jonk B.V. slaapt u heerlijk comfortabel onder een wolk van zacht comfort en optimale vochtregulering.

Het Grandeur dekbed is gevuld met de 100% Siberische ganzendons met een hoge vulkracht. De tijk is een zacht geweven batist die uiterst soepel om het lichaam valt. De tijk heeft de Vital Finish behandeling ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. De tijk is cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden en heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed.

Producteigenschappen:

 1. Hoogwaardige materialen:
  Het grandeur dekbed is gemaakt van hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen. De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is vervaardigd van 100% katoen batist met een Vital Finish, wat zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid en optimale vochtregulering.
 2. Vulling van ganzendons:
  Het dekbed is gevuld met zorgvuldig geselecteerd ganzendons. Ganzendons staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en grote volume, waardoor het dekbed je heerlijk warm houdt tijdens koude nachten. Door het vulgewicht af te stemmen op jouw eigen warmtebehoefte past dit dekbed bij zowel de warme als koude slaper.
 3. Perfecte warmteregulatie:
  Dankzij de combinatie van ganzendons en de ruime vakverdeling van het dekbed biedt het Grandeur dekbed uitstekende warmteregulatie. Het dekbed ventileert zeer goed, waardoor je altijd een comfortabele slaapomgeving hebt.
 4. Lichtgewicht en volumineus:
  Ondanks de goede isolatie is het grandeur dekbed verrassend lichtgewicht en bijzonder volumineus. Dit zorgt voor een heerlijk zacht en luchtig gevoel tijdens het slapen.

Productie:

Het grandeur dekbed van Jonk B.V. wordt met de grootste zorg geproduceerd in Volendam. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt dit in eigen productie zorgvuldig gecontroleerd en getest. Dit dekbed heeft de volgende keurmerken:

Met oog voor mens, dier en milieu wordt dit dekbed geproduceerd. Hiervoor heeft dit donzen dekbed het strenge Downpass keurmerk verkregen. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn. Het staat garant voor goede leefomstandigheden waarin de dieren opgroeien én dat de dons diervriendelijk is verkregen. Het is door de hele productieketen traceerbaar,

Onafhankelijke partijen controleren de productie en behandeling van het dons. Zo wordt er periodiek gecontroleerd of de gebruikte materialen voldoen aan de Europese norm. Een van deze eisen is dat de vulling zorgvuldig is gereinigd en gedroogd op een temperatuur van tenminste 100ºC waardoor deze volledig anti-bacterieel en schoon is.

Eigenschappen van eendendons:

Ganzendons is een populair vulmateriaal voor donzen dekbedden vanwege de volgende eigenschappen:

Uitstekende isolatie: ganzendons heeft een natuurlijke isolerende werking, waardoor het de warmte vasthoudt en je comfortabel houdt tijdens koude nachten.
Ademend vermogen: ganzendons heeft een hoog ademend vermogen, waardoor het vocht reguleert en een droog en comfortabel slaapklimaat bevordert.
Lichtgewicht: ganzendons is uiterst licht van gewicht, waardoor het dekbed comfortabel en gemakkelijk hanteerbaar is.
Duurzaamheid: Goed onderhouden ganzendons kan lang meegaan, waardoor je jarenlang kunt genieten van je grandeur dekbed.

Ervaar het grandeur dekbed van Jonk in onze beddenwinkel

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact