Pullman Boxspring Charlotte

Vanaf € 4.198

De pullman boxspring Charlotte brengt klassieke romantiek terug in de slaapkamer.  Dit nieuwe hoofdbord model, ontworpen in 2019, is een nieuw en stijlvol gezicht binnen onze boxspring collectie. De mooie ronde vleugels aan het hoofdbord geeft het geheel een romantisch en uniek uiterlijk.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:
Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Pullman Charlotte
Hoofdbord Breedte
netto bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord Hoogte
ca. 114 cm
Matras
2x Silverine Premier matrassen
Matras Kern
7-zones pocketveer
Topper
Geen
Poten
Standaard

De pullman boxspring Charlotte brengt klassieke romantiek terug in de slaapkamer. 

Dit nieuwe hoofdbord model, ontworpen in 2019, is een nieuw en stijlvol gezicht binnen onze boxspring collectie. De mooie ronde vleugels aan het hoofdbord geeft het geheel een romantisch en uniek uiterlijk. Iets voor u?

Persoonlijk comfort met de boxsprings van Pullman

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Toronto is hierop geen uitzondering. Door de Silverline boxspringbodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw comfortbehoefte kan deze boxspring worden gecombineerd met diverse matrassen en topdekmatrassen. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor advies en proefliggen.

De Pullman boxspring Charlotte is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
1x Hoofdbord Charlotte, bedbreedte + 20 cm, hoogte: ca. 114 cm
Bodems
2x vast of elektrisch verstelbare boxspring Silverline.
Matrassen
2x Silverline Premier matrassen (best getest)
Topdekmatras
Te combineren met diverse topdekmatrassen van Pullman. Bekijk de topdek matrassen.
Poten
2x Set standaard poten.
Stof
Getoonde stof: Caro 600 Sea Blue
Te combineren met alle standaard en luxe stoffen van Pullman.

Let op: Anders dan de genoemde maten zijn niet leverbaar. Rondom stofferen van het hoofdbord is wel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Een pullman boxspring met gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Charlotte van gestoffeerde matrassen te voorzien.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdekmatras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdekmatrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comforttypes en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.

Luxe poten

Luxe stijlpoten (zoals op de foto weergegeven) zijn tegen een meerprijs van € 50,-


Meer informatie over de Pullman boxspring Charlotte?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Silverline boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen