Pullman Boxspring Virginia

Vanaf € 3.398

Klassiek maar toch een tikje eigenwijs. Ontdek de Pullman boxspring Virginia. Deze zeer stijlvol vormgegeven boxspring combinatie is in 2021 toegevoegd aan de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 117 cm.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:
Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Pullman Virginia
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord Hoogte
ca. 117 cm
Matras
2x Silverine Premier matrassen
Matras Kern
7-zones pocketveer
Topper
Niet inbegrepen
Poten
Standaard potenset

Klassiek maar toch een tikje eigenwijs. Ontdek de Pullman boxspring Virginia.

Deze zeer stijlvol vormgegeven boxspring combinatie is in 2021 toegevoegd aan de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 117 cm. De brede lijst rondom de boxspring zet uw bed in de spotlight en zorgt voor een sfeervol en klassiek resultaat. De lijst van ca. 10 cm maakt het een prachtig hoofdbord om te zien. Met een eigen stofkeuze is deze boxspring altijd mooi af te stemmen op uw interieur.

De Pullman boxspring Virginia is standaard opgebouwd uit twee Pullman Classic boxspringbodems, 2 Pullman Silverline Premier matrassen en een hoofdbord Virginia.

Persoonlijk comfort met Pullman boxspring Virginia

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Virginia is hierop geen uitzondering. Door de Classic boxspring bodems wordt uw lichaam en uw matras goed ondersteund.

Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning en comfort kan deze boxspring nog geheel naar wenst worden aangepast. Zo kan de boxspring worden vervangen door een Silverline of Goldline pocketbox. De matrassen worden gecombineerd met diverse afdek lagen en topdek matrassen voor een perfect aansluitend comfort. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor Vakkundig Advies en kom proef liggen om úw optimale boxspring te vinden.


De Pullman boxspring Virginia is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
1x Hoofdbord Virginia,
Breedte: Bedbreedte + 20 cm
Hoogte: 117 cm hoog
Dikte: 12 cm
Bodems
1x of 2x vlakke- of elektrisch verstelbare boxspring Classic.
Matrassen
1x of 2x Silverline Premier matrassen (best getest)
Topdekmatras
Te combineren met diverse topdekmatrassen van Pullman. Bekijk de topdek matrassen.
Poten
1x of 2x Set standaard poten.
Stof
Te combineren met alle standaard en luxe stoffen van Pullman.
Getoonde stof: Spumante 200 Taupe (Luxe stof)

Let op: Anders dan de genoemde maten zijn niet leverbaar. Rondom stofferen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


Gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Virginia met gestoffeerde matrassen te krijgen.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdek matras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdek matrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comfort types en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.


Meer informatie over Pullman boxspring Virginia?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Classic boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen