Uitstekende service

Anja Hofman, Rotterdam

Ik wilde een nieuwe kledingkast en telefonisch contact opgenomen. Een vriendelijke jongeman wist me naar aanleiding van een type nummer te vertellen dat die kasten niet meer bestaan.

Daarna verbaasde hij me door te vertellen dat er nog twee kasten stonden die er veel op lijken. Hij ging foto's nemen en naar me toe mailen. Heel snel had ik de mail en aan de hand van de foto's kon ik een keuze maken.

Wegens mijn gezondheid is het heel fijn dat ik niet voor niks naar de winkel toe ging. Ik heb gebeld, mocht komen kijken. Daar was dezelfde vriendelijke verkoper, die meeliep om de kasten in het echt te bekijken.

We hebben meteen een keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. Anderhalve week later werd de kast bezorgd door twee vriendelijke mannen. Ze hebben de onderdelen boven gebracht, de kast in elkaar gezet en al het karton en plastic meegenomen.

Droomvlucht Zevenhuizen weet wat service is, vriendelijke meedenkend en behulpzaam personeel. We werden door een oudere meneer herkent doordat we eerder een prachtig bed hebben gekocht en bedankte ons voor het vertrouwen voor de 2e keer in Droomvlucht. Wij voelden ons daar als mens gezien en gehoord.

10

Droomvlucht Slaapcomfort heeft een klanttevredenheid van 9.3 uit 1170 beoordelingen.