auping-winterweken-2019-actie

Winterse sfeer in de slaapkamer

De winter is in volle gang, en dat merken we in onze beddenwinkel. De vraag naar warmte en comfort stijgt. En zeg nu zelf, nadat u met dit weer een heerlijke frisse neus heeft gehaald is er toch niets lekkerder dan thuis weer opwarmen onder een dekentje met een warme kop chocomel?

Wij Nederlanders zijn heel wat verschillende weertypes gewend. Toch zal je ons haast nooit horen zeggen dat het “lekker weer” is. Vaak is het té warm of té koud. En als het een keertje een lekkere temperatuur is dan regent het. Onze winters zijn meer grijs en nat dan wit en koud. Maar als hebben we de afgelopen weken bekijken heeft de kou ons toch weten te grijpen.

Begrijpelijk is het dan ook dat met de kou de vraag naar warmte en comfort toeneemt. Iets waar we in de beddenwinkel van Droomvlucht Slaapcomfort heel goed raad mee weten.

BEDDENWINKEL ALS WARME INSPIRATIEBRON.

We merken ook in onze Beddenwinkel een toename in de zoektocht naar warmte. Een bed moet niet alleen behaaglijk warm zijn, maar er ook warm en comfortabel uitzien.

Aan de hand van deze hulpvraag hebben wij onze beddenwinkel ingericht met tal van warme en luxe details die u eenvoudig kunt combineren in uw huis en slaapkamer

Om alvast in de stemming te komen hebben we daarom hieronder een aantal tips neergezet. Zo kunt u eenvoudig uw huis en slaapkamer heerlijk warm en comfortabel maken.

1. SPEEL MET ZACHTE KLEUREN
Grondtinten, pastelkleuren en zachte grijstinten doen het goed in iedere slaapkamer. Door felle kleuren te vermijden bereikt u een rustige look waarvan u gegarandeerd zelf ook rustig word. De Scandinavische slaapkamer is een goed voorbeeld van rustige kleuren, zachte tinten en mooie designs.

2. NATUURLIJK VERWARMENDE MATERIALEN
Natuurlijke materialen hebben de eigenschap om warmte (en vocht) heel goed te absorberen. Maar wist u dat Dons of Wol ook heel veel warmte terug kan geven aan het lichaam als dat nodig is. Het slaat de warmte op, en wanneer u het koud krijgt geeft het deze warmte weer terug. Kruip dus lekker tegen elkaar aan onder een heerlijk wollen of donzen dekbed.

3. BEKIJK ONZE BEDDENWINKEL VOL PLAIDS EN DEKENS.
Vul uw dekbed of bank aan met een zachte deken of een plaid. Dik geweven dekens of heerlijk zachte synthetische plaids voelen heerlijk aan. Het geeft uw woon- of slaapkamer een warme uitstraling en nodigt je uit om heerlijk weg te kruimen in zachte stoffen. In onze beddenwinkel vind u dekens van Heckett&Lane. Luxe dekens met een passende uitstraling voor zowel moderne als landelijke slaapkamers.

4. NOOIT GENOEG KUSSENS
We hebben het hier niet over hoofdkussens. Daar heeft u er maar één van nodig voor het beste comfort. Nee, het gaat hier om sierkussens in verschillende soorten en maten. Een zacht kussen met wollen hoes of mooi gestoffeerde bij-kussens maken van uw slaapkamer een samenhangend geheel. Er is daarnaast weinig meer uitnodigend dan een bed vol kussens. Vind u ook niet?

5. OPGERUIMD STAAT NETJES
Houd uw slaapkamer netjes opgeruimd. Wanneer er kleding, rommeltjes of documenten in uw slaapkamer rondslingeren geeft dat een onrustig gevoel. Ruim alles netjes weg achter deurtjes of laatjes. Dit geeft niet alleen een opgeruimd gevoel, maar houd ook nog eens een hoop stofvorming in uw kamer tegen. Een win-win dus.

DE INSPIRERENDE BEDDENWINKELS VAN DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT.

Opzoek naar meer manieren om sfeer en comfort te creëeren in uw slaapkamer?  Of wilt u kijken wat de mogelijkheden van kussens, karpetten, wanddoeken of dekens zijn? Kom dan gerust langs in onze beddenwinkel. Zowel onze adviseurs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen als die in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel zullen er alles aan doen om voor u de beste sfeer te creëren.