uitgerust-wakker-worden-droomvlucht-slaapcomfort

Uitgerust wakker worden

Het is voor veel mensen een droom: uitgerust wakker worden. Na een goede nacht slapen het bed uitstappen en vol energie aan de dag beginnen. Helaas is dit niet bij iedereen het geval. Dagelijks worden er veel mensen vermoeid wakker met een stijf lichaam. En dat terwijl de kwaliteit van onze slaap een van de belangrijkste onderdelen is voor een gezond en gelukkig leven. Wilt u ook graag af van de zware ochtenden en heeft u zin om weer uit te kijken naar de ochtend?

HET BELANG VAN EEN GOEDE NACHTRUST

Wist u dat we één derde van ons leven slapend doorbrengen? En dat slapen ontzettend belangrijk is voor vele functies in ons lichaam én het de toon zet voor hoe de rest van onze dag verloopt? Zo zorgt een goede nacht ervoor dat alle informatie van de dag ervoor verwerkt wordt in de hersenen, emoties een plekje krijgen en stress verminderd wordt. Zelfs cellen en spieren worden in deze late uren herstelt. Al deze functies zorgen op de lange termijn voor minder lichamelijke klachten en chronische aandoeningen. Onderschat het belang van een goede nachtrust dus zeker niet!

UITGERUST WAKKER WORDEN IN DIVERSE VORMEN EN MATEN

Er zijn verschillende manieren om aan een goede nachtrust te werken. De persoonlijke voorkeuren zijn hierin erg belangrijk. Slaapt u graag op uw zij, buik of rug? Heeft u het snel warm of juist koud? Kies het matras dat het beste bij uw wensen past en vergeet ook zeker niet voor een kwalitatief hoofdkussen te gaan. Deze belangrijke keuze is niet online te maken, maar kunt u pas goed maken wanneer u er in een winkel of showroom op ligt. Naast dat u natuurlijk als een roosje wilt slapen, mag de uitstraling van uw bed niet vergeten worden. Bedden zijn er in allerlei verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Zo kunt u precies kiezen wat het mooiste in uw slaapkamer past. 

TIPS OM UW SLAAPKWALITEIT TE VERBETEREN

Er is natuurlijk meer dat invloed heeft op onze slaap. Denk hierbij aan het drinken van cafeïne of alcohol. Cafeïne zit o.a. in koffie, thee, cola en energiedrinks. Drink dit bij voorkeur niet meer in de middag en avond. Alcohol zorgt voor een minder diepe slaap. Daarnaast is het belangrijk om in een koele slaapkamer te slapen, stress te voorkomen, niet teveel suikers te eten en het snoozen te stoppen. Dit brengt het lichaam namelijk flink in de war.

WILT U OOK WEER FRIS EN FRUITIG WAKKER WORDEN?

Dat begrijpen wij als geen ander! Uitgerust wakker worden gunnen wij iedereen en daarom staan wij graag voor u klaar. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u een groot aanbod aan bedden, matrassen en kussens uitproberen in twee verschillende showrooms. Maak hier gebruik van om zeker te zijn van uw keuze. Twijfelt u of heeft u vragen? Dan helpen wij u graag.