advies-vanuit-huis-winkel

Slaapadvies voor een beter bed

Uw bed was tot nu toe prima, maar nu zoekt u toch écht een beter bed. Alleen met goed slaapadvies voor een beter bed weet u zeker dat u goed zult slapen. De slaapexperts van Droomvlucht Slaapcomfort staan voor u klaar.

Het lijkt tegenwoordig steeds normaler te worden. Een online chat waarin binnen een paar vragen 'het perfecte bed' voor u wordt samengesteld. Terwijl dit natuurlijk heel ontspannen thuis op de bank kan is het goed om kritisch te blijven. Want hoe weet u zeker dat het advies dat u heeft ontvangen ook echt slaapadvies voor een beter bed is? U wilt er tenslotte niet op achteruit gaan qua slaapcomfort en nachtrust.

Het perfecte bed voor u ervaart u in een fysieke winkel

De enige manier om dit zeker te weten is door persoonlijke advies in een fysieke winkel. Samen met een adviseur kunt u namelijk proef liggen en direct vragen stellen die passen bij uw situatie. Online oriënteren is altijd goed, maar voor goed advies kunt u beter naar de winkel komen.

SLAAPADVIES VOOR EEN BETER BED

Wanneer u een beter bed zoekt dan u nu heeft is het huidige bed een goed startpunt. Wat daarna komt bepalen we samen met u.

Door de juiste vragen te stellen weet onze adviseur waar op te letten bij de ronde door de winkel. Een deel van deze vragen zijn door uzelf al te beantwoorden in een oriëntatie. Deze vragen komen vaak ook voor in een online 'scan'. Het geeft geen direct advies maar informeert u meer over de mogelijkheden. We hebben twee vragen hieronder voor u uitgewerkt en aangevuld met advies. Wanneer u deze vragen voor uzelf beantwoord vóór uw winkelbezoek dan kunnen wij u sneller helpen.

ZOEKT U MATRASSEN, EEN COMPLEET BED(LEDIKANT) OF BOXSPRING?

Het bed waar u nu op slaapt voldoet niet helemaal meer. Onderzoek of de bedbodem (lattenbodem of spiraalbodem) nog in orde zijn wanneer u een ledikant heeft. Misschien hoeft u alleen maar de matrassen te vervangen. 
Daarnaast is er een behoorlijk verschil in uitstraling tussen een ledikant of een boxspring. Een simpele vraag is: Wat vindt u mooier. Ook dit bepaald waar we u in de winkel over kunnen adviseren

Tip: Heeft u een bed gezien dat u mooi vindt dan kunnen we dit zeker mee nemen in het advies. Over smaak valt immers niet te twisten en er is keus genoeg.

WELKE MAAT BED ZOEKT U?

Een bed of boxspring komt in vele soorten en maten. Weet u hoe groot uw bed nu is? Wilt u deze maatvoering behouden of iets ruimer of kleiner slapen?

Tip: Meet uw lichaamslengte en tel daar 20 cm bij op. Deze lengte afgerond naar boven is de geadviseerde bedlengte voor uw lichaamslengte. Voorbeeld: U bent 189 cm lang. u telt hier 20 cm bij op en komt op 209 cm. Een bed of boxspring van 210 cm is voor u geen verkeerde optie.

WAT IS UW FAVORIETE SLAAPHOUDING?

De meest voorkomende slaaphoudingen zijn rug, zij of buik. Wat is uw favoriete slaaphouding? Voor elke slaaphouding is een ander advies in matras dus onze adviseur zal hier altijd naar vragen.

Tip: Probeer bij uzelf te ontdekken wat uw voorkeurs- slaaphouding is door hier de nacht vóór uw winkelbezoek extra op te letten. Rust u bijvoorbeeld uit op de rug maar draait u vlak voor u in slaap valt naar de zij dan kan u beter de zij-positie opgeven als slaaphouding bij het advies.