nieuw-bed-eitje-pasen-2022

Pasen 2022 | Een goed bed vinden wordt een eitje

U zoekt een goed bed, maar waar moet u beginnen? Onze tip: begin bij goed advies.

Dit voorjaar staat bij Droomvlucht Slaapcomfort in het teken van goed slapen. En dat kan heel goed met het assortiment matrassen en bedden in onze winkels. Door in de winkel de mogelijkheden te bekijken komt u er al snel achter wat u mooi vindt. Én wat u niet mooi vind. Combineer dit met persoonlijk slaapadvies van een van onze adviseurs en u hebt in een handomdraai een goed gevonden. We kunnen in de aanloop naar Pasen zeggen dat een goed bed vinden een 'eitje' wordt.

OPENINGSTIJDEN

(Goede) Vrijdag 15-04-2022: 9.00 uur tot 17:00 uur (geen koopavond)
Zaterdag 16-04-2022: 9:30 tot 17.00 uur
1e Paasdag 17-04-2022: Gesloten
2e Paasdag 18-04-2022: 10.00 uur tot 17.00 uur

KOMT U LANGS MET PASEN?

Om u op een goede manier te kunnen adviseren is winkelbezoek noodzakelijk. Komt u langs? We werken in onze winkels niet met een verplichte afspraak. Dit geeft u de vrijheid om onze winkel te bezoeken wanneer dit voor u het beste uit komt. Wilt u zeker zijn van goed advies? Maak dan gerust vooraf een vrijblijvende afspraak. Wij beloven dan dat er altijd een adviseur voor u beschikbaar is die alle tijd voor u neemt. Vrijblijvend en eerlijk advies. Zo maken wij uw zoektocht naar een nieuw bed een eitje. 

GOED VOORBEREID OP WEG

Een goede oriëntatie is het halve werk. Over smaak valt immers niet te twisten en alleen ú weet wat mooi staat in uw slaapkamer.

Om uw zoektocht naar een nieuw bed nóg soepeler te laten verlopen hebben we ons complete assortiment online inzichtelijk gemaakt. U kunt dus alle hoofdborden, boxspring, matrassen, bedbodems, kussens en accessoires inzien en vergelijken.

Alleen u weet hoe uw slaapkamer er uit komt te zien. Heeft u een schuine wand achter het bed waardoor er alleen tot een bepaalde hoogte kan worden geplaatst? Moeten de afmetingen van het bed precies binnen een bepaalde maat vallen? Kan de maatvoering die u in gedachte heeft wel naar boven via de trap? Dit zijn allemaal aspecten die u voor uw bezoek aan de winkel kunt uitzoeken om uw zoektocht makkelijker te maken.

Een beperking in de slaapkamer hoeft geen beperking in slaapcomfort te betekenen. We denken graag met u mee naar het best passende bed bij u. En slaapcomfort is hierbij juist het belangrijkste. Maar hier hoeft u zicht dus geen zorgen over te maken. Koopt u een bed bij Droomvlucht Slaapcomfort dan kunt u vertrouwen op goed advies en een goed bed. Dat is zeker.

Kom 2e paasdag gezellig langs in onze winkel, de koffie (en paaseitjes) staan klaar.