nieuw

Nieuw bed past bij een nieuw huis!

Je bent klaar voor je nieuwe huis. Maar hoe maak je hier jouw thuis van? Heb je bijvoorbeeld rekening gehouden of nagedacht over een nieuw bed?

Alles is er klaar voor. Je bent klaar voor je nieuwe huis. De koop is rond en je kan met de inrichting beginnen. Van de kleur van de muur tot het lijstje dat er tegenaan komt te hangen, je hebt alles uitgedacht. Maar denk je ook aan een nieuw bed?

Wanneer je gaat verhuizen zijn er heel veel zaken om rekening mee te houden. Het is ook geen kleine onderneming, dat verplaatsen van spullen en het op smaak maken van de woning die jij hebt uitgekozen voor jouw eigen plekje. Het moet tenslotte niet alleen een huis zijn, maar je wilt het een thuis maken. En dat kan met een nieuw bed!

EEN NIEUW BED MAAKT HET JOUW THUIS

"Home is where the heart is". De plek waar jij tot rust kan komen en veel plezier kan halen uit het leven. Met een nieuw bed zorg jij dat jouw manier van ontspannen helemaal naar wens is.

Er zijn duizend-en-een dingen te regelen in huis. Denk hierbij aan de inrichting van de woonkamer, slaapkamer(s) en de tuin of het balkon. Maar ook de gebruiksgemakken van een keuken en badkamer moeten aansluiten bij jouw wensen. Het hele plaatje moet kloppen. Je loopt de nieuwe woning door en noteert alle eisen. Je maakt een moodboard op Pinterest en gaat voor het perfect instagram plaatje. Toch?

Wat veel mensen vergeten in de drukte van alle keuzes die gemaakt moeten worden, zijn de onderdelen die er voor zorgen dat je ook gezond en goed de dag door komt. Jouw (nieuwe) bed is hier een goed voorbeeld van. Onbewust weten we best dat slaap belangrijk is, maar in het grote plaatje van een nieuw huis lijken we dit vaak te vergeten.

SLAAP IS BELANGRIJK

Slaap is een van de meest onderschatte onderdelen van de dag. Met een goede nachtrust voelt de dag beter. Het zorgt er voor dat je meer energie hebt, je je positiever voelt en daardoor gelukkiger bent. Daarbij zorgt een goed bed op de beste manier voor het herstel van jouw lichaam. Hierdoor voorkom je lichamelijke klachten en ben je in staat meer uit je dag te halen.

Vergeet dus bij een nieuw huis jouw nieuwe bed niet. Wanneer de verhuizing achter de rug en je hebt ervaren hoe lekker een écht goed bed slaapt, mag je ons bedanken voor de tip!