blog-omslag-afbeelding-droomvlucht-slaapcomfort-hotelgevoel-luxe-bed

Hotelgevoel in een luxe bed

Slaap jij ook zo lekker in een hotelbed? Hoe fijn zou het zijn om dat luxe hotelbed gevoel elke dag te ervaren? Het kan natuurlijk ook allebei: het hotelgevoel van een luxe bed mét het vertrouwde comfort van thuis. Met de tips in deze blog breng je het 5-sterren hotelgevoel gewoon bij jou thuis!

Een hotelkamer straalt vaak één en al comfort uit. Een boxspring is de basis van het hotelgevoel. Daarnaast is de maat van het bed ook belangrijk. Door te kiezen voor een groot bed zoals een kingsize boxspring, krijg je al snel een luxe hotelkamer gevoel. Voeg daar een heerlijk dekbed, kussens en lakens aan toe en je beleeft hét echte luxe hotelgevoel bij jou thuis! Zo is dat vakantiegevoel nooit ver weg.

EEN HOOFDBORD STAAT VOOR ULTIEME HOTELGEVOEL

Met een hoofdbord geef je jouw boxspring een luxe uitstraling waardoor je het ultieme hotelgevoel ervaart zodra je de slaapkamer binnenloopt.

Een hoofdbord is er in allerlei stofsoorten, kleuren, stijlen en details. Een hoofdbord zorgt ervoor dat jouw bed het middelpunt is van de slaapkamer. Wat dacht je van gecappitonneerd, gestoffeerd of hout? Alles is mogelijk!

SLAAPKAMER ACCESSOIRES BIJ DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT

Maak je hotelbed compleet met de juiste accessoires, zoals bijpassende nachtkastjes, een luxe voetenbank aan het uiteinde van je boxspring, een stijlvol karpet én sfeervolle (uitstap)verlichting. Wij hebben een groot assortiment in slaapkameraccessoires en weten precies hoe je jouw slaapkamer kan omtoveren naar een luxe hotelkamer.

RIJKE EN LUXUEUS BEDDENGOED

We kennen allemaal de term Egyptisch katoen. Een hoge kwaliteit Percal katoen, super soepele satijn katoen of zachte zijde geeft een extra luxueus slaapgevoel. Style daarnaast je slaapkamer af met de leukste accessoires, zoals sierkussens en plaids. Met luxe beddengoed en comfortabele kussens waan jij je in jouw eigen hotelbed. Er zijn veel stoffen en kleuren mogelijk. Creëer een hotel chique sfeer met luxe stoffen en bekijk ons ruime assortiment dekbedovertrekken. 

SERTA | HET ULTIEME HOTELBED

Slapen op een boxspring van het merk Serta is een belevenis, een ervaring die past bij het echte hotelgevoel. De materialen van de boxspring staan garant voor telkens weer een goede nachtrust. De vele designopties, met keuze uit wel 500 variaties, zorgen ervoor dat er ook met open ogen steeds wat te genieten valt. Stel jouw eigen luxe hotelbed samen met de beddenspecialisten van Droomvlucht Slaapcomfort!