auping-in-krimpen-aan-den-ijssel

Groeiend slaapcomfort in Krimpen

2023 belooft een Droomwinkel met alle merken onder één dak.

Met 2023 in de startblokken maakt ook Droomvlucht Slaapcomfort zich op voor een nieuw jaar vol kansen en nieuwe ontwikkelingen. Dit begint al goed met een verdere uitbereiding van de winkel aan de Rotterdamseweg. Eerder dit jaar werd nummer 62 (voormalig pand Marna Kappers) al bij de winkel betrokken. (hier later meer over) 

Nu moet ook het laatste stukje winkelpand op de hoek er aan geloven. We maken een droom waar en investeren hiermee onder andere in het luxe suite gevoel van Serta. "Met deze winkel uitbereiding verwachten wij niet alleen de winkel maar ook het assortiment uit te breiden. We zoeken meer verdieping bij de reeds aanwezige collectie van grote beddenmerken en vullen deze aan met een aantal nieuwe luxe merken.”

Zo blijven de adviseurs van Droomvlucht Slaapcomfort úw vakmensen voor droomwensen. Ook in 2023!

AUPING STORE KRIMPENERWAARD OP NUMMER 62

Vooruitlopend op het 20 jarig jubileum ‘in Krimpen’ is de winkel afgelopen September uitgebreid. “We willen Groeien in Krimpen” aldus Martijn. Met het vertrek van Marna Kappers is er een mogelijkheid ontstaan voor Droomvlucht Slaapcomfort om uit te bereiden. “En die kans pakken we met beide handen aan.”

Tijdens de afgelopen twee jaar, met daarin twee corona sluitingen, heeft het team van Droomvlucht Slaapcomfort niet stil gezeten. De winkel is verbouwd en de collectie volledig geactualiseerd. “Met de extra winkelruimte verwachten we onze klant nóg beter te helpen.” vult Martijn aan. “In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat klanten die opzoek zijn naar een boxspring of matras uit een hoger segment, ons weten te vinden. Hier willen we uiteraard op inspelen.” Daarbij blijft persoonlijk advies altijd het uitgangspunt. Iedereen verdient tenslotte een goede nachtrust.” Maar ook voor een beperkt budget heeft Droomvlucht Slaapcomfort mogelijkheden. “Het uitgangspunt is een goed bed en met die gedachte is de grootste Auping store Krimpenerwaard neergezet.