de-slaapwinkel-ontspannen-tips

De slaapwinkel maakt van jouw huis 'thuis'

Met deze tips weet je zeker dat jouw huis straks klaar is om een écht thuis te zijn. Als dé slaapwinkel in de regio Rotterdam weten we wat er allemaal nodig is om niet alleen jouw slaapkamer, maar jouw hele huis stijlvol in te richten.

Doe je voordeel met deze tips, en mocht je vragen hebben bel dan gerust met onze winkel voor het maken van een inspiratie afspraak. We denken altijd met je mee voor een passend plaatje.

TIPS OM HET VAN HET HUIS JOUW THUIS TE MAKEN

Zorg voor een plek om te ontspannen
Wat zijn jouw hobbies? Waar wordt jij blij van? Zorg dat je een plek maakt voor die dingen die jij het liefste doet. Dit is belangrijk bij het inrichten van jouw huis en jouw kamer. Je wilt namelijk niet dat de kamer waar je het vaakst bent er het minst mooi uit ziet, toch? Alleen dan kan je écht ontspannen. Ontspannen is ook goed voor je hart. Klik hier voor meer informatie.

Zorg voor een plek om te werken
Zeker in een tijd waarin we ook veel thuis moeten werken is het goed om na te denken over een plek waar je kan werken. Wanneer je hier een apart bureau of zelfs een hele kamer voor kunt inrichten kan je het aan het einde van de dag ook beter los laten. Zo loop je niet de hele avond en in het weekend aan werk te denken.

Creëer harmonie
Een slaapkamer is een kamer waar je tot rust moet komen. Door de kleuren, materialen en inrichting op elkaar af te stemmen zorg je voor harmonie in jouw slaapkamer. Maak het niet te druk of onrustig, want ook hier geldt: 'less is more'. Een goede manier om inspiratie op te doen is in de slaapwinkel of woonwinkel. Maak een bezoekafspraak om rond te lopen en de sfeer te proeven.

Oriënteren kan ook online
Maar ook online kan je tegenwoordig heel goed oriënteren. Maak jouw eigen bord op Pinterest, volg de populaire hashtags# op Instagram of doe een virtuele tour via Google. Genoeg om lekker op de bank jouw eigen harmonie te creëeren

Opgeruimd staat netjes
We hebben het in ons om dingen te verzamelen. Zonder dat we het door hebben leggen we alk hoekje vol en voor dat we het weten is ons huis een rommel.

DE SLAAPWINKEL HELPT BIJ EEN NIEUW BED

Kan je wel ontspannen wanneer je niet de juiste ondersteuning hebt? Jouw bed is de ideale plek om te ontspannen, maar als deze niet meer voldoet aan jouw eisen dan slaap je natuurlijk niet lekker.

Zorg dat jouw bed bij je past. Je hebt bij het verhuizen niet altijd tijd of geld om het hele bed te vervangen. Vervang dan de onderdelen van je bed die aan vervanging toe zijn, en je zult merken dat ontspannen een stuk makkelijker wordt.

Hopelijk had je wat aan deze tips, en als je de volgende keer aan een nieuw bed denkt, kom dan eens langs in een van de slaapwinkels van Droomvlucht Slaapcomfort. We denken met je mee.