blog-omslag-afbeelding-droomvlucht-slaapcomfort-beddenspecialist

Beddenspecialist: Uw vakmensen voor droomwensen

Ben jij op zoek naar een bed perfect afgestemd op jouw wensen, lichaam en slaaphouding? Je bent van harte welkom bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel. Wij leveren uitsluitend bedden van topmerken zoals Pullman, Serta, Tréca Paris, Auping, Kreamat, Avek, Mérens en Eastborn.. én altijd op basis van een persoonlijk slaapadvies door één van onze beddenspecialisten.

Droomvlucht Slaapcomfort staat met een team van gepassioneerde beddenspecialisten 6 dagen per week voor je klaar op beide vestigingen! Met meer dan 23 jaar ervaring kunnen wij je helpen met een vakkundig en persoonlijk slaapadvies op maat, ook wanneer je kampt met lichamelijke klachten of andere slaapproblemen.

WAARIN ONDERSCHEIDT DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT ZICH?

Vakkundig én merkonafhankelijk slaapadvies
Als beddenspeciaalzaak is het onze verantwoordelijkheid dat iedereen een goede nachtrust ervaart. Dit zien wij als onze missie. Met meer dan 15 topmerken weet je zeker dat wij jou voorzien van een merkonafhankelijk slaapadvies.

De allernieuwste slaapmeettechnologie
Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup kunnen wij een slaapscan uitvoeren. Zo ben jij verzekerd van de beste ondersteuning!

Een uitstekende service
Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 op basis van ruim 1000 klantbeoordelingen op Klantenvertellen.nl. Daar zijn wij erg trots op! Bovendien zijn wij CBW-erkend, hierdoor kunnen onze klanten uitgaan van een optimale service en een aantal belangrijke garanties.

Ruim aanbod
Onze beddenwinkels zijn ingericht met een divers aanbod boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens en slaapkamer accessoires. Alles draagt bij aan een goed slaapcomfort.
Wij horen je denken: ‘’dan zal daar ook wel een flink prijskaartje aan hangen’’. Het tegenovergestelde is waar: wij bieden bedden van kwaliteit in allerlei prijscategorieën. In de praktijk wijst het zich uit dat onze bedden een gemiddelde levensduur hebben van.. waardoor deze investering zich ook daadwerkelijk op termijn terugverdiend.

ZOWEL PARTICULIEREN ALS ZAKELIJKE KLANTEN

Wij leveren en monteren onze bedden bij particulieren in de Regio Rotterdam, vanuit onze vestigingen in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel. Uiteraard leveren wij ook bedden voor hotels, B&B’s en overige slaapgelegenheden, zoals voor Het Huis van de Kikker in Krimpen aan de Lek. 

OOK VAN GROTE BETEKENIS VOOR DE LOKALE GEMEENSCHAP!

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan lokale verenigingen, sportieve prestaties en maatschappelijke initiatieven in de vorm van sport, muziek en cultuur. Wij sponsoren onder andere V.V. DCV in Krimpen aan den IJssel, V.V. Spirit in Ouderkerk aan den IJssel, paardrijdster Lisa Blok, Dames VCN Volleybalteam én de lokale omroepen: RTV Krimpenerwaard en Lokale Omroep Krimpen én nog veel meer.