Mérens boxspring - Rembrandt

Vanaf € 8.499

Het rijke Hollandse verleden wordt perfect vormgegeven in deze boxspring. Een klassieker met een romatische touch, dat is de Mérens boxspring Rembrandt. Wanneer we denken aan Rembrandt dan roept dit associaties op van een rijke Bourgondische levenswijze.

Lees meer

Private shopping
Onze Mérens collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Mérens

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Hoofdbord
Mérens Rembrandt
Poot
M30
Matras
Gestoffeerd pocketveer matras 500 Talalay
Topdek matras
Meerdere mogelijkheden

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
140 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 20 cm
Topdek matras hoogte
8/9 cm

Opties

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Matras(sen)
8-slags pocketveer, 7-zones
Stofgroep
Luxe stof / Standaard stof

Het rijke Hollandse verleden wordt perfect vormgegeven in deze boxspring. Een klassieker met een romatische touch, dat is de Mérens boxspring Rembrandt.

Wanneer we denken aan Rembrandt dan roept dit associaties op van een rijke Bourgondische levenswijze. Rijk is ook een begrip dat naadloos past bij dit fraaie, comfortabele bed. De Mérens Rembrandt is met zijn gecapitonneerde hoofdbord een klassiek model, dat rustiek oogt. Een perfecte boxspring voor in de romantische slaapkamer, maar het zal ook in een moderne setting niet misstaan.

Het matras kiest u op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft u de keuze uit twee verschillende hardheden (medium en stevig) en drie ondersteuningsgradaties. De boxspringcombinatie is pas echt af met een van de natuurlijke topdekmatrassen. Kom deze boxspring ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Mérens boxspring Rembrandt; wordt standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
Rembrandt
Hoogte: 140 cm
Breedte: Bedbreedte +20cm
Boxspring
2x Mérens Basic boxspring 25 cm
Matrassen
2x gestoffeerde 500 pocketveer matrassen
Topdekmatras
Talalay natuurlatex topmatras
Hoogte: 8/9 cm
Potenset
M20

*De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een complete boxspring combinatie met standaard matrassen en natuurlijk topdek matras. Andere opties mogelijk afhankelijk van persoonlijk comfort.
**Voor de stoffen en mogelijkheden verwijzen wij u naar onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Voor de luxe stoffen geldt een meerprijs van 500,- per complete set.


Bij Mérens bepaald ú het comfort

Wanneer u kiest voor een natuurlijke Mérens boxspring Rembrandt bepaald u zelf het comfort.

Vanwege de natuurlijke aard van deze boxspring is het comfort zeer persoonlijk af te stemmen. Een 'vaste combinatie' tussen boxspring, matras en topdekmatras is dus niet zomaar gemaakt. Voor het vinden van het beste comfort voor u nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden en gaan samen met u opzoek naar het beste comfort.

Wij denken graag met u mee met advies en vakkennis. Om zo het best mogelijke comfort voor u samen te stellen. Wel geven we u graag een overzicht van de comfort mogelijkheden van Mérens.

Mérens Matrassen

Afhankelijk van uw behoefte in ondersteuning zijn er verschillende matrassen beschikbaar. In onze beddenwinkel kunt u twee types matrassen uitproberen.

De gestoffeerde Mérens matras is opgebouwd met alleen de beste materialen. Het matras geeft een perfecte ondersteuning en is te combineren met iedere Mérens topmatras. Dit staat garant voor ultiem ligcomfort, wat volledig aansluit bij uw wensen.

Lees binnenkort meer over de matrassen van Mérens

Mérens Topdekmatrassen

Als bovenste laag van deze natuurlijke boxspring mag een goed topdekmatras natuurlijk niet ontbreken. Mérens biedt 3 natuurlijke materialen welke in onze winkel zijn te proberen.

U heeft de keuze in een Natuurlatex, Paardenhaar of Micropocketveer topdekmatras. Ieder materiaal biedt op een andere manier ondersteuning aan het lichaam. Daarom geld ook voor deze topdekmatrassen dat proef liggen zeer belangrijk is. Ervaar zelf het verschil in comfort en overtuig uzelf van de kwaliteit en duurzaamheid van deze boxspring.

De boxsprings van Mérens vragen weinig tot geen onderhoud. De natuurlijke materialen hebben echter de eigenschap een 'ligplek' te vormen. De topdekmatrassen zullen daardoor dan ook regelmatig gedraaid en gekeerd moeten worden.

Lees binnenkort meer over de topdekmatrassen van Mérens


Wij weten alles van Mérens boxsprings

Wilt u meer weten over natuurlijk slapen op een Mérens en het beste comfort voor u? Neem dan contact op via het aanvraag formulier en maak een persoonlijke comfort afspraak met onze specialist. Wij nemen dan rustig de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen en een passend advies uit te brengen. Tot ziens in onze winkel.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen