Mérens

Ervaar Mérens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Mérens Rotterdam | Natuurlijk slapen | Luxe boxsprings en matrassen van Nederlandse bodem 

Voel u welkom op Mérens bij Droomvlucht Slaapcomfort en ervaar natuurlijk slapen op luxe boxsprings en matrassen. De boxspringcombinaties en topdekmatrassen van Mérens worden in Nederland met de hand gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Mérens ontleent zijn naam aan het gelijknamige paardenras. Door gebruik te maken van paardenhaar in de opbouw ervaart u de meerwaarde van natuurlijke materialen in slaapcomfort en ondersteuning.

De kracht van Mérens ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Elk bed is een uniek product dat tegemoet komt aan uw individuele wensen op het gebied van stugheid, comfort, ondersteuning en maatvoering. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

Maak kennis met Mérens Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort.


Mérens; Nederlands fabrikaat

Handwerk is het Handelsmerk. Wellicht slaapt u nog beter in de wetenschap dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen, beperkt Mérens de uitstoot door transport.

Mérens; ambachtelijk gemaakt

Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste maatvoering. Elk model heeft zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking. Ambachtelijk is heel iets anders dan ouderwets. Het betekent individuele kwaliteiten van vakmensen, voor elk product opnieuw.

Mérens; natuurlijke materialen

Beter slapen op een natuurlijk matras. Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan. Ontdek het gevoel van natuurlijk slapen met een boxspring van Mérens

Opbouw van Mérens

U weet zich ondersteund door de beste, duurzame materialen. Stoffen die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn en van nature goed isoleren en ventileren. Dat zorgt elk seizoen voor maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving.

Persoonlijk & luxe slapen op Mérens

De ideale hardheid van een matras is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

Topkwaliteit van Mérens

De productie van de matrassen vindt plaats in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets.


De natuurlijke boxsprings van Mérens

Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven. Mérens bedden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, biologisch katoen, vlas, kamelenwol, paardenhaar en zuiver natuurlatex.

Een Mérens boxspring staat garant voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau. De stijl is landelijk, het gevoel is vorstelijk en de prijs bijzonder betaalbaar.
 

Ontdek de collectie van Mérens bij Droomvlucht Slaapcomfort