50 nachtkastjes gevonden

Rust en ruimte in een slaapkamer zijn belangrijk. Het helpt je te ontspannen en zorgt voor een goed gevoel. Maak ruimte in uw slaapkamer voor een nachtkastje, commode of dressoir. Het staat niet alleen mooi, maar ruimt ook de kamer netjes op.

Een mooi nachtkastje is steeds vaker aanwezig in de slaapkamer. We zien de vraag naar een mooi nachtkastje toenemen om meerdere redenen. Eén daarvan is rust. De ander gemak. We zijn er van overtuigd dat goede nachtkastjes tegenwoordig onmisbaar zijn geworden in de slaapkamer. Maak uw boxspring combinatie of ledikant compleet met een nachtkastje uit het assortiment van Droomvlucht Slaapcomfort.

Bijpassende nachtkastjes maken uw bed compleet

Een mooie merk boxspring vraagt om bijpassende nachtkastjes. Een stijlvol ledikant heeft een nachtkastje naast zich nodig in dezelfde stijl. Voor elk bed is een bijpassende oplossing en zorgt er voor dat de hele slaapkamer bij elkaar past.

Wanneer uw keuze voor een bed is gemaakt kunt u gaan nadenken over de aankleding van uw slaapkamer. Een bijpassend nachtkastje in dezelfde stijl als het bed is vanzelfsprekend. Een gestoffeerd nachtkastje in dezelfde stof als de boxspring zijn hierbij vaak een mooie en praktische keuze. Maar naast de nachtkastjes van diverse merken als Auping, Pullman, Avek, Serta, en Caresse hebben wij ook een groot aantal nachtkastjes van Van Os in het assortiment. Met een wijde range van modern tot klassiek zit er voor iedereen wat tussen. Ook zijn deze nachtkastjes in diverse stoffen en kleuren verkrijgbaar. Bekijk de mogelijkheden in het assortiment of vraag er naar in de winkel. Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Nachtkastjes mogen niet ontbreken

Wanneer u na een lange dag nog even ontspant in bed is er niets zo makkelijk als een nachtkastje.

Een oppervlakte naast het bed waar u uw bril, boek, mobiel én wekker op kunt leggen. Een nachtkastje mag dus ook om die reden niet ontbreken in de slaapkamer.

Daarbij biedt een nachtkastje ook een mooie plek voor een sfeervolle nacht- of bedlamp. Met een variërend aantal lades is er keuze voor weinig of veel opbergruimte. Hierdoor houdt u de slaapkamer ook nog eens netjes opgeruimd.

Praktische en stijlvolle nachtkastjes

Wat uw voorkeur ook is, wij hebben een oplossing voor uw smaak en stijl. Wanneer u een ledikant of complete slaapkamer samenstelt past een nachtkastje en kast hier perfect bij.

Alle ledikanten in onze winkel bieden meerdere opties als het gaat om nachtkastjes. Een nachttafeltje is tegenwoordig steeds populairder. De extra oppervlakte neemt niet te veel ruimte in beslag maar ziet er zeer stijlvol uit. Daarnaast zijn de opbergmogelijkheden eenvoudig toe te voegen. Veel al met nachtkastjes met 1 lade, 2 lades of 3 lades.

Kijk gerust rond in onze online collectie naar de opties, maar kom vooral kijken in de showroom om te zien hoe deze nachtkastjes perfect bij elk bed passen.