Technogel matras - Estasi

Vanaf € 1.899

De Estasi matras van Technogel is 25 cm hoog en verkrijgbaar in 4 comfortvarianten. De toepassing van Technogel® maakt dit matras koel.

Lees meer

Private shopping
Onze Technogel collectie vindt u in:
Merk
Technogel
Verkrijgbaar op een breedte van
80 cm / 90 cm / 100 cm / 120 cm / 140 cm / 160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
190 cm / 200 cm / 210 cm / 220 cm
Dikte
25 cm
Kern
HR Koudschuim
Aantal comfortzones
5 zones (schouder, lende, heup)
Afdeklaag
1,7 cm Technogel kussens
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Anti-allergisch dubbeldoek in winter- en zomer uitvoering
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Ontdek de voordelen van een koele, comfortabele ondersteuning met het Technogel Estasi matras. Geniet elke nacht opnieuw van een verfrissende slaap met de ultieme gel- ervaring. 

De dikke laag Technogel® en het unieke torenpatroon zorgen ervoor dat uw hele lichaam ondersteund wordt. Daarbij werkt Technogel® thermisch regulerend. De hoge warmte geleiding van de gel zorgt ervoor dat warmte van het lichaam snel wordt afgevoerd. U behoudt een aangename slaaptemperatuur door de hele nacht heen.

De voordelen van Technogel® in het dagelijks leven

Gepersonaliseerde 3D ondersteuning 

De unieke combinatie van kwaliteitsvol schuim met de luxe van een dikke laag Technogel® die zich aan het lichaam aanpast, zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. 

De 5 zones garanderen een extra buffer
voor schouders en heupen en gerichte ondersteuning van de onderrug. Zo ligt u comfortabel zodra u in bed kruipt en blijft u dat ook tot het tijd is om wakker te worden. 

210331-ma-shooting0988

Thermische regulering 

De hoge thermische geleiding van Technogel® zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam wordt afgevoerd. U behoudt een aangename slaaptemperatuur gedurende heel de nacht. Hoe comfortabeler uw lichaamstemperatuur is, des te dieper u slaapt. 

Unieke Tijk 

Deze Technogel® matras is voorzien van een afritsbare winterhoes voor extra warmte. Verwijder deze hoes om het koelend effect van Technogel® volop te benutten. The cool & dry Tencel stof versterkt de voordelen van Technogel®. De hoes is wasbaar op 40°C. 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen