Zenzo hoofdkussen Onyx

€ 74,95

Een Anti-allergisch en temperatuur regulerend hoofdkussen voorzien van outlast technologie. Het Zenzo hoofdkussen Onyx. In de zoektocht naar goed comfort mag ook een goed kussen niet vergeten worden.

Lees meer

Private shopping
Onze Polydaun collectie vindt u in:
Merk
Polydaun
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm
Hoogte
10 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
Suprelle Protect® Fiberballs
Stevigheid
Medium stevig
Tijk
100% Satijn katoen met Outlast® aan beide zijden
Vulgewicht
900 gram

Een Anti-allergisch en temperatuur regulerend hoofdkussen voorzien van outlast technologie. Het Zenzo hoofdkussen Onyx.

In de zoektocht naar goed comfort mag ook een goed kussen niet vergeten worden. Belangrijk bij een kussen is ondersteuning in de nek, en  het hooft en het gevoel dat het geeft aan het hoofd. Daarbij zijn vocht- en warmte regulatie zeer belangrijk. De Zenzo hoofdkussens zijn voorzien van Outlast® materiaal in de tijk. Daarnaast zorgt de anti-allergische vulling van het hoofdkussen Onyx voor een zacht en comfortabel gevoel.

Outlast® als warmte regulatie

Outlast® is speciaal voor NASA ontwikkeld materiaal dat optimaal warmte kan reguleren. Dit was in de ruimte nodig om de overgang tussen extreme kou en extreme warmte te kunnen opvangen. Doormiddel van kleine capsules in de stof zorgt het Outlast materiaal er voor dat het warmte vast kan houden wanneer dat nodig is, en warmte terug kan geven aan het lichaam als het hierom vraagt.

Kortom: Outlast® zorgt voor een constant microklimaat. Hierdoor is ontwaken in de nacht door oververhitting of afkoeling verleden tijd. Het resultaat is een diepe slaap en uitgerust wakker worden.

 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen