Silvana Support Kussen - Fluorine

Vanaf € 119,95

De Silvana Support Fluorine hoofdkussen is medium stevig en geschikt voor de echte zijslaper. De drie vlakken in het bovenste deel van dit kussen zijn gevuld met Comforel en natural Bamboo®. De bekende, synthetische bolletjes van Silvana support zorgen voor een anti-allergische en stabiele basis.

Lees meer

Private shopping
Onze Silvana Support collectie vindt u in:
Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm / 50 x 70 cm
Hoogte
10 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
Comforel & Nature Bamboo®
Stevigheid
Medium stevig

De Silvana Support Fluorine hoofdkussen is medium stevig en geschikt voor de echte zijslaper.

De drie vlakken in het bovenste deel van dit kussen zijn gevuld met Comforel en natural Bamboo®. De bekende, synthetische bolletjes van Silvana support zorgen voor een anti-allergische en stabiele basis. De toevoeging van Bamboo is echter uniek en maakt de ventilatie en vochtergulatie van dit kussen nóg beter. Aan de bovenzijde is dit het Silvana Support Fluorine hoofdkussen voorzien van een rits. Hierdoor is de vulling zelf te reguleren en bij te vullen. 

Het kussen is voorzien van een ademende katoenen hoes. Deze hoes en de vulling zijn behandeld met Sanitized®, een bijzondere behandeling waardoor het kussen bacterie- en schimmelwerend wordt. Daarnaast is het kussen hierdoor goed beschermd tegen huisstofmijt.

De hoofdkussens van Silvana Support kenmerken zich door de drie gezichtjes. Ook de neksteun is in alle kussen terug te vinden. De neksteun bij het Fluorine kussen is gemaakt van Vita Talalay® latex. Dit ademende en veerkrachtige materiaal zorgt voor een extra stabiele basis voor de nek. Hierdoor ervaart u meer ondersteuning dan met een regulier kussen. De uitsparing rond de schouder zorgt er voor dat het kussen goed rond de schouder aansluit en hierdoor beter ondersteund.

Dit hoofdkussen is volledig te wassen op 60˚C. U dient dan wel eerst de neksteun te verwijderen.

Verkrijgbaar in twee formaten

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen