M line Kussen - Active pillow

€ 129

Opzoek naar een perfect kussen voor elk seizoen? Maak kennis met de M line Active Pillow. Door een zomer- en winterzijde is de M line Active Pillow geschikt om het hele jaar door een passende warmte te geven. De tijk aan de winterkant houdt meer warmte vast.

Lees meer

Private shopping
Onze M line collectie vindt u in:
Actie

25% korting op het Active Pillow

Op het M line Active Pillow

Merk
M line
Afmeting (BxL)
65 x 45 cm
Hoogte
15 cm
Vulling
Traagschuim
Detail vulling
Visco-elastisch traagschuim en ventilerende polyfiber
Stevigheid
Medium zacht
Tijk
Ventilerende en anti-allergische zomer/winter tijk

Opzoek naar een perfect kussen voor elk seizoen? Maak kennis met de M line Active Pillow.

Door een zomer- en winterzijde is de M line Active Pillow geschikt om het hele jaar door een passende warmte te geven. De tijk aan de winterkant houdt meer warmte vast. Hierdoor zal deze comfortabeler zijn en beter aansluiten bij de contouren van de nek bij een koude slaapkamer. In de zomer is het van belang dat de warmte juist sneller wordt afgevoerd. De ventilerende en absorberende tijk aan de zomerzijde helpt hier optimaal bij. Uw hoofd zal in de zomer dus minder snel oververhit raken. Dat slaapt wel zo comfortabel.

De inhoud van het M line Active Pillow is een combinatie van Drukverlagende visco-elastisch schuim én een synthetisch bolletje (polyfiber). Hierdoor kan het kussen licht gevormd worden naar de gewenste hoogte. U bent in staat het kussen te knuffelen en op te schudden zonder dat het zijn drukverlagende kwaliteiten zal verliezen.

Om het M line Active Pillow is een ventilerende tijk gespannen. Deze is afritsbaar, volledig anti-allergisch én wasbaar op 6oºC.

 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen