Silvana Support Kussen - Grenat

Vanaf € 119,95

De Silvana Support Grenat hoofdkussen is de meest zachte en dunne variant uit de collectie. Met name voor buikslapers en mensen met een zeer zacht matras geschikt. Wanneer u op een extra zacht matras of waterbed slaapt heeft u aan een laag kussen voldoende.

Lees meer

Private shopping
Onze Silvana Support collectie vindt u in:
Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm / 50 x 70 cm
Hoogte
7 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
Comforel® Soft
Stevigheid
Zeer zacht

De Silvana Support Grenat hoofdkussen is de meest zachte en dunne variant uit de collectie. Met name voor buikslapers en mensen met een zeer zacht matras geschikt.

Wanneer u op een extra zacht matras of waterbed slaapt heeft u aan een laag kussen voldoende. De Silvana Support Grenat hoofdkussen zou in dit geval voor u geschikt zijn. Ook raden wij dit hoofdkussen aan bij buikslapers. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden vanwege de onnodige stress op de nek en onderrug. Hierbij is het van belang dat uw hooft zo vlak mogelijk ligt, en dit kan met dit lage kussen.

De drie hoofdvakken van de Grenat zijn gevult met een Comforel® Soft anti-allergische vezel. U kunt dit zien als een zeer zachte en synthetisch vezelbolletje. Het materiaal is zacht en veerkrachtig zonder veel volume toe te voegen aan het kussen. Met de ritssluiting aan de bovenzijde van het kussen kunt u zelf het vulgewicht van dit kussen bepalen. Ook het navullen van dit kussen wordt hierdoor mogelijk.

De hoes van dit kussen is van 100% katoen en ademt hierdoor perfect door. De behandeling met Senitized® zorgt voor een huisstofmijtwerend en anti-allergisch klimaat in het kussen. Er ontstaat minder kans op schimmels en bacteriën in het kussen. En dat slaap wel zo lekker.

De neksteun is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® Latex. Hierdoor ontstaat een soepele maar veerkrachtige nekondersteuning. Het gehele kussen (behalve de neksteun) is wasbaar op 60˚C.

Verkrijgbaar in twee hoogtes.

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen