Sleep Sense - Matras Prestige

€ 299

Een zeer veelzijdig binnenverings matras uit onze huiscollectie. Ontdek het Sleep Sense matras panthera pocket. De Panthera matras is het instapmodel van onze pocketveer matrassen collectie. Een stabiele 5-zone pocketveer is aan beide zijden voorzien van een stevige comfortschuim afdeklaag.

Lees meer

Private shopping
Onze Sleep Sense collectie vindt u in:
Merk
Sleep Sense
Verkrijgbaar op een breedte van
80 cm / 90 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm
Afmeting (BxL)
90 x 200 cm
Dikte
20 cm
Kern
Pocketvering
Aantal comfortzones
7-zone
Afdeklaag
Comfortschuim
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
350 grams dubbeldoek.
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Een zeer veelzijdig binnenverings matras uit onze huiscollectie. Ontdek het Sleep Sense matras panthera pocket.

De Panthera matras is het instapmodel van onze pocketveer matrassen collectie. Een stabiele 5-zone pocketveer is aan beide zijden voorzien van een stevige comfortschuim afdeklaag. Hierdoor is de matras keerbaar en lekker stevig. Om de matras meer comfort te geven is deze afgedekt met een luxe stretch tijk van katoen en anti-allergische vezels. Dit matras is geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems.

De afdeklaag van kwalitatief hoog comfortschuim voelt luxe en stevig aan. Hierdoor slaapt dit matras heerlijk stevig. Vanwege de relatief eenvoudige opbouw van dit matras adviseren wij dit matras vaak voor kinderen, hele lichte mensen en als budget-optie voor een logeerbed. Maximaal gewicht +- 80 kg.

Wilt u meer weten over dit matras? Bel dan naar een van onze winkels en we helpen u graag verder in uw zoektocht naar een nieuw matras.

Ook interessant