Pullman Boxspring Nashville

Vanaf € 2.600

De statige verticale panelen van dit hoofdbord geven een moderne en industriële uitstraling aan uw boxspring. Ontdek de Pullman boxspring Nashville. De Pullman boxspring Nashville is een fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de collectie van Pullman.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Pullman

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Hoofdbord
Pullman Nashville
Bodem
Pullman boxspring Classic
Uitvoering
Vlak
Poot
Standaard potenset
Matras
nvt
Topdek matras
nvt
Stof
Standaard stof

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
ca. 1118 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 12 cm
Hoofdbord Dikte
ca. 13 cm
Lighoogte
35 cm
Actuele levertijd*
binnen 6 weken in huis

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
210 cm / 200 cm / 220 cm
Uitvoering
vlak of elektrisch
Matras(sen)
Bekijk onze volledige collectie matrassen
Stofgroep
Standaard stof / Luxe stof

De statige verticale panelen van dit hoofdbord geven een moderne en industriële uitstraling aan uw boxspring. Ontdek de Pullman boxspring Nashville.

De Pullman boxspring Nashville is een fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 120 cm. De strakke afwerking maakt deze boxspring tot een rustig en modern geheel dat met een eigen stofkeuze altijd mooi past bij uw interieur.  De panelen zijn met zorg gestoffeerd en gemonteerd waardoor dit hoofdbord niet alleen luxe uitstraalt, maar ook luxe aan voelt. Dát is het verschil dat Pullman kan maken.

De Pullman boxspring Nashville is standaard opgebouwd uit twee Pullman Classic boxspringbodems, 2 Pullman Silverline Premier matrassen en een hoofdbord Nashville.

Persoonlijk comfort met Pullman boxspring Nashville

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Nashville is hierop geen uitzondering. Door de Classic boxspring bodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning en comfort kan deze boxspring nog geheel naar wenst worden aangepast. Zo kan de boxspring worden vervangen door een Silverline of Goldline pocketbox. De matrassen worden gecombineerd met diverse afdek lagen en topdek matrassen voor een perfect aansluitend comfort. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor Vakkundig Advies en kom proef liggen om úw optimale boxspring te vinden.

 


Gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Nashville met gestoffeerde matrassen te krijgen.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdek matras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdek matrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comfort types en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.


Meer informatie over Pullman boxsprings?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Classic boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen