Mérens boxspring - Mondriaan

Vanaf € 7.999

Een strak en stijlvol design complimenteerd deze moderne boxspring. Ontdek de Mérens boxspring Mondriaan. Als meester in de non-figuratieve en geometrisch-abstracte kunst werkte Mondriaan voornamelijk met vertikale en horizontale banen. Ervaar deze Mérens boxspring bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.

Lees meer

Private shopping
Onze Mérens collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Mérens

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 160 x 210 cm / 180 x 210 cm
Uitvoering
Vlak (niet verstelbaar)
Hoofdbord
Mérens Mondriaan
Bodem
2x vlakke boxspringbodems
Poot
Standaard blokpoot wenge of eiken
Matras
2x gestoffeerd pocketveer matras, medium of firm
Topdek matras
1x Topdekmatras Vita Talalay natuurlatex
Stof
Keuze uit ruime collectie standaard stoffen

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
140 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte
Hoofdbord Dikte
Ca. 10 cm
Lighoogte
ca. 65 cm
Soort Matras
Handgemaakt pocketveer matras met natuurlatex afdekking
Topdek matras hoogte
ca. 12 cm
Materiaal Details
Vita Talalay natuurlatex topdekmatras

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm / 220 cm / 210 cm
Aanpassingen hoofdbord
Deelbaar mogelijk (Meerprijs €300,-)
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Voetbord
Mogelijk
Poten
Blokpoot / Designpoot
Matras(sen)
Te combineren met alle matrassen uit onze collectie
Topdek matras materiaal
Minipocket + Natuurlatex / Natuurlatex / Paardenhaar
Stofgroep
Luxe stof / Standaard stof

Mérens boxspring Mondriaan

Een strak en stijlvol design complimenteerd deze moderne boxspring. Ontdek de Mérens boxspring Mondriaan.

Als meester in de non-figuratieve en geometrisch-abstracte kunst werkte Mondriaan voornamelijk met vertikale en horizontale banen. De Mérens boxspring Mondriaan is ontworpen vanuit die gedachte. Het model is een strak en stijlvol geheel dat de tand des tijds goed gaat doorstaan en ook in de toekomst nog een moderne indruk zal maken.

Het matras kiest u op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft u de keuze uit twee verschillende hardheden (medium en stevig) en drie ondersteuningsgradaties. De boxspringcombinatie is pas echt af met een van de natuurlijke topdekmatrassen. Kom deze boxspring ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen


Bij Mérens bepaald ú het comfort

Wanneer u kiest voor een natuurlijke Mérens boxspring Mondriaan bepaald u zelf het comfort.

Vanwege de natuurlijke aard van deze boxspring is het comfort zeer persoonlijk af te stemmen. Een 'vaste combinatie' tussen boxspring, matras en topdekmatras is dus niet zomaar gemaakt. Voor het vinden van het beste comfort voor u nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden en gaan samen met u opzoek naar het beste comfort.

Wij denken graag met u mee met advies en vakkennis. Om zo het best mogelijke comfort voor u samen te stellen. Wel geven we u graag een overzicht van de comfortmogelijkheden van Mérens.


Mérens Matrassen

Afhankelijk van uw behoefte in ondersteuning zijn er verschillende matrassen beschikbaar. In onze beddenwinkel kunt u twee types matrassen uitproberen.

Een natuurlijk opgebouwd matras met 8-slags pocketveer 500/m2, 7 comfort zones en afgedekt met een biologisch katoen, wol en 2 lagen paardenhaar. Bij behoefte aan meer ondersteuning kunt u kiezen voor een matras met 8-slags pocketveer 1000/m2. Door twee keer zoveel pocketveren in de matras is deze in staat uw lichaam nog beter te ondersteunen.

Wij adviseren de hardheid van de matras te bepalen aan de hand van lichaamsgewicht en de persoonlijke voorkeur. Uiteindelijk weet u het beste welk comfort aansluit bij uw behoefte. Kom dus altijd proef liggen in onze beddenwinkel.


Mérens Topdekmatrassen

Als bovenste laag van deze natuurlijke boxspring mag een goed topdekmatras natuurlijk niet ontbreken. Mérens biedt 3 natuurlijke materialen welke in onze winkel zijn te proberen.

U heeft de keuze in een Natuurlatex, Paardenhaar of Micropocketveer topdekmatras. Ieder materiaal biedt op een andere manier ondersteuning aan het lichaam. Daarom geld ook voor deze topdekmatrassen dat proefliggen zeer belangrijk is. Ervaar zelf het verschil in comfort en overtuig uzelf van de kwaliteit en duurzaamheid van deze boxspring.

De boxsprings van Mérens vragen weinig tot geen onderhoud. De natuurlijke materialen hebben echter de eigenschap een 'ligplek' te vormen. De tepdekmatrassen zullen daardoor dan ook regelmatig gedraaid en gekeerd moeten worden.


Vindt uw Mérens boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wilt u meer weten over natuurlijk slapen op een Mérens en het beste comfort voor u? Neem dan contact op via het aanvraag formulier en maak een persoonlijke comfort afspraak met onze specialist. Wij nemen dan rustig de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen en een passend advies uit te brengen. Tot ziens in onze winkel.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen