Mérens boxspring - Mondriaan

Vanaf € 7.999

Een strak en stijlvol design complimenteerd deze moderne boxspring. Ontdek de Mérens boxspring Mondriaan. Als meester in de non-figuratieve en geometrisch-abstracte kunst werkte Mondriaan voornamelijk met vertikale en horizontale banen.

Lees meer

Private shopping
Onze Mérens collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Mérens

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Hoofdbord
Mérens Mondriaan
Poot
M10
Matras
Meerder mogelijkheden
Topdek matras
Meerdere mogelijkheden

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
140 cm
Hoofdbord Breedte
netto bedbreedte
Topdek matras hoogte
8/9 cm

Opties

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Matras(sen)
8-slags pocketveer, 7-zones
Stofgroep
Luxe stof / Standaard stof

Een strak en stijlvol design complimenteerd deze moderne boxspring. Ontdek de Mérens boxspring Mondriaan.

Als meester in de non-figuratieve en geometrisch-abstracte kunst werkte Mondriaan voornamelijk met vertikale en horizontale banen. De Mérens boxspring Mondriaan is ontworpen vanuit die gedachte. Het model is een strak en stijlvol geheel dat de tand des tijds goed gaat doorstaan en ook in de toekomst nog een moderne indruk zal maken.

Het matras kiest u op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft u de keuze uit twee verschillende hardheden (medium en stevig) en drie ondersteuningsgradaties. De boxspringcombinatie is pas echt af met een van de natuurlijke topdekmatrassen. Kom deze boxspring ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Mérens boxspring Mondriaan; wordt standaard opgebouw uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
Mondriaan
Hoogte: 140 cm
Breedte: Netto bedbreedte
Boxspring
2x Mérens Basic boxspring 25 cm
Matrassen
2x gestoffeerde 500 pocketveer Talalay matrassen
Topdekmatras
Natuurlatex topdekmatras
Hoogte: 8/9 cm
Potenset
M10

*De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een complete boxspring combinatie met standaard matrassen en natuurlijk topdek matras. Andere opties mogelijk afhankelijk van persoonlijk comfort.
**Voor de stoffen en mogelijkheden verwijzen wij u naar onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Voor de luxe stoffen geldt een meerprijs van 500,- per complete set.


Bij Mérens bepaald ú het comfort

Wanneer u kiest voor een natuurlijke Mérens boxspring Mondriaan bepaald u zelf het comfort.

Vanwege de natuurlijke aard van deze boxspring is het comfort zeer persoonlijk af te stemmen. Een 'vaste combinatie' tussen boxspring, matras en topdekmatras is dus niet zomaar gemaakt. Voor het vinden van het beste comfort voor u nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden en gaan samen met u opzoek naar het beste comfort.

Wij denken graag met u mee met advies en vakkennis. Om zo het best mogelijke comfort voor u samen te stellen. Wel geven we u graag een overzicht van de comfortmogelijkheden van Mérens.

Mérens Matrassen

Afhankelijk van uw behoefte in ondersteuning zijn er verschillende matrassen beschikbaar. In onze beddenwinkel kunt u twee types matrassen uitproberen.

Een natuurlijk opgebouwd matras met 8-slags pocketveer 500/m2, 7 comfort zones en afgedekt met een biologisch katoen, wol en 2 lagen paardenhaar. Bij behoefte aan meer ondersteuning kunt u kiezen voor een matras met 8-slags pocketveer 1000/m2. Door twee keer zoveel pocketveren in de matras is deze in staat uw lichaam nog beter te ondersteunen.

Wij adviseren de hardheid van de matras te bepalen aan de hand van lichaamsgewicht en de persoonlijke voorkeur. Uiteindelijk weet u het beste welk comfort aansluit bij uw behoefte. Kom dus altijd proef liggen in onze beddenwinkel.

Lees binnenkort meer over de matrassen van Mérens

Mérens Topdekmatrassen

Als bovenste laag van deze natuurlijke boxspring mag een goed topdekmatras natuurlijk niet ontbreken. Mérens biedt 3 natuurlijke materialen welke in onze winkel zijn te proberen.

U heeft de keuze in een Natuurlatex, Paardenhaar of Micropocketveer topdekmatras. Ieder materiaal biedt op een andere manier ondersteuning aan het lichaam. Daarom geld ook voor deze topdekmatrassen dat proefliggen zeer belangrijk is. Ervaar zelf het verschil in comfort en overtuig uzelf van de kwaliteit en duurzaamheid van deze boxspring.

De boxsprings van Mérens vragen weinig tot geen onderhoud. De natuurlijke materialen hebben echter de eigenschap een 'ligplek' te vormen. De tepdekmatrassen zullen daardoor dan ook regelmatig gedraaid en gekeerd moeten worden.

Lees binnenkort meer over de topdekmatrassen van Mérens


Wij weten alles van Mérens boxsprings

Wilt u meer weten over natuurlijk slapen op een Mérens en het beste comfort voor u? Neem dan contact op via het aanvraag formulier en maak een persoonlijke comfort afspraak met onze specialist. Wij nemen dan rustig de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen en een passend advies uit te brengen. Tot ziens in onze winkel.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen