Ervaar Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Ervaar Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

In uw slaapkamer komt u tot rust. U maakt het uw plek in het huis om te ontspannen. Ga voor goed en voel u thuis in uw slaapkamer met matrassen van Eastborn.

Het beste advies over slaapcomfort

Kom in contact met Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

advies-lr

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien. Laat uw gegevens achter en vraag een bezoekafspraak aan in een van onze winkels. U bent van harte uitgenodigd.

Bel 0180328231

Plan uw bezoek bij Eastborn Rotterdam

Winkelbezoek buiten openingstijden? Persoonlijke koopavond aanvragen

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-328231

Droomvlucht Slaapcomfort, úw Eastborn adviseur in regio Rotterdam.

Al bijna 25 jaar kunt u de matrassen van Eastborn in onze beddenwinkel vinden. De 100% in nederland gemaakte matrassen zijn comfortabel en veelzijdig, kom het ervaren in Zevenhuizen

Met een nieuwe en moderne collectie  matrassen gagarandeerd Eastborn een bed voor ieder individu. Dit lukt niet in de grote onderdelen, dat zit hem in de details. Kom deze details zelf ervaren.


Eastborn in Rotterdam; 100% Nederlands fabrikaat.

Eastborn maakt matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving.

Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959! Hiervoor gebruikt Eastborn alleen de beste materialen. Ook worden de producten uitvoering getest om aan de hoge eisen van comfort en duurzaamheid te voldoen. Alleen zo kan Eastborn de kwaliteit garanderen die ze al jaren leveren.

De collectie is veelzijdig en functioneel. Eastborn speelt in op de comfortebehoeften van haar klanten en combineert ambachtelijk vakwerk van toen met de technologie van nu.