Auping Ledikant - Auping Noble

Vanaf € 10.450

Auping Noble: luxe en verfijning voor de veeleisende slaper. Het Auping Noble ledikant is de belichaming van luxe en verfijning. Een bed van massief eiken met tafels, hoofdbord en loungekussens. Met zijn elegante design en hoogwaardige materialen straalt dit ledikant klasse uit.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar / Handmatig verstelbaar / 1-Motorig Elektrisch / 3-Motorig Elektrisch / Zonder bodems/matrassen
Hoogte
29 cm / 36 cm
Hoofdbord
Noble (stofgroep A)
Matras
Niet inbegrepen
Bodem
Diverse Spiraalbodems mogelijk (Selecteer keuze naast de foto)
Voetbord (keuze uit)
Geen
Materiaal
Hout
Materiaal Details
Massief Eiken met onzichtbaar stalen frame constructie en Gestoffeerde Loungekussens (stofgroep A)
Poot
Ronde, massief eiken poot in 21 of 28 cm hoogte

Auping Noble: luxe en verfijning voor de veeleisende slaper.

Het Auping Noble ledikant is de belichaming van luxe en verfijning. Een bed van massief eiken met tafels, hoofdbord en loungekussens. Met zijn elegante design en hoogwaardige materialen straalt dit ledikant klasse uit. Het Noble ledikant biedt ongeëvenaard slaapcomfort dankzij de grote diversiteit aan (verstelbare) spiraalbodems en de keuze uit verschillende luxe matrassen. Het is ontworpen voor de veeleisende slaper die natuurlijke materialen en elegantie wenst te combineren. Laat jezelf onderdompelen in pure luxe en geniet van een koninklijke nachtrust met het Auping Noble ledikant.

Auping Noble; Massief Eiken met zachte details

Het Auping Noble ledikant combineert massief eiken met de zachtheid van een gestoffeerd hoofdbord en luxe Loungekussens.

Door gebruik te maken van Massief eiken kan dit ledikant afgewerkt worden in 6 beitskleuren.

Beitskleuren
Solid Oak
Midnight Oak
Soft White Oak
Chocolate brown Oak
Dark Blue Oak
Coffee brown Oak

Het gestoffeerde hoofdbord is aangevuld met twee luxe lounge kussens. En in ware Auping traditie kan je deze naar hartelust combineren in kleur en stoffering.

De prijs zoals genoteerd gaat uit van het hoofdbord én de kussens in een stof uit de A categorie. Informeer voor meerprijzen in de winkel.

Nieuwsgierig naar het Auping ledikant Noble?

Kom langs in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel voor advies, inspiratie en alle kleur/stof opties. U bent van harte uitgenodigd.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen