Timzo dekbed - Bamboo comfort

Vanaf € 120,95

Dit bamboo dekbed is een kwaliteitsproduct van Nederlandse Bodem. De natuurlijke materialen zorgen voor licht gewicht en optimale vochtopname. Het dekbed Bamboo comfort is opgebouwd uit 100% Bamboe vezels. Deze bamboe draden zijn vergelijkbaar met dons als het gaat om ventilatie en vocht opname.

Lees meer

Private shopping
Onze Timzo collectie vindt u in:
Merk
Timzo
Afmeting (BxL)
240 x 220 cm / 140 x 200/220 cm / 200 x 200/220 cm / 260 x 200/220 cm
Vulling
Bamboe
Detail vulling
100% Bamboo Vezels
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Lente- Herfst / 4-Seizoenen (Duo)
Materiaal tijk
Satijngeweven katoen

Dit bamboo dekbed is een kwaliteitsproduct van Nederlandse Bodem. De natuurlijke materialen zorgen voor licht gewicht en optimale vochtopname.

Het dekbed Bamboo comfort is opgebouwd uit 100% Bamboe vezels. Deze bamboe draden zijn vergelijkbaar met dons als het gaat om ventilatie en vocht opname. De satijngeweven katoenen tijk helpt de bamboe fris te houden en ademt goed door. Hierdoor voelt dit dekbed niet tot nauwelijks klam aan.

Het voordeel van bamboe ten opzichte van een anti-allergisch materiaal is de sublieme vochtregulatie. De absorberende eigenschappen zijn superieur en hierdoor voelt het dekbed lang koel en fris aan. Anders dan men doet vermoeden is dit dekbed wel volledig anti-bacterieel. De vezels zijn behandeld zodat deze onaantrekkelijk zijn voor huisstofmijt en bacteriën. Daarnaast is de bamboe behandeld met Aloë Vera. Dit helpt bij het verspreiden van een rustgevende geur die slapen bevorderd.

Voordelen van het Timzo dekbed Bamboo comfort:

  • 100% bamboe vezels met satijngeweven katoenen tijk.
  • Ademend
  • Zeer goede vochtregulatie
  • Licht in gewicht
  • Antibacterieel
  • Wasbaar op 40ºC

Dit bamboo dekbed is verkrijgbaar als enkel of als 4-seizoenen uitvoering.

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact