Texelana Wollen dekbed - Exquisiet 4-jaargetijden dekbed

Vanaf € 259

Zeer luxe vier jaargetijden dekbed gevult met scheerwol en wildzijde. De Texelana Exquisiet. Geef uw nachtrust een boost met dit bijzonder gevulde dekbed van texelana. Naast 100% natuurlijke schapenwol van Texel is dit dekbed gevult met wildzijde.

Lees meer

Private shopping
Onze Texelana collectie vindt u in:
Merk
Texelana
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm
Vulling
Wol
Detail vulling
Zuivere scheerwol en wildzijde (70% in het zomerdeel)
Uitvoering
4-Seizoenen (Duo)
Warmteklasse
4 + 3 = 2
Materiaal tijk
Edelsatijn 100% katoen met sierstiksels

Zeer luxe vier jaargetijden dekbed gevult met scheerwol en wildzijde. De Texelana Exquisiet.

Geef uw nachtrust een boost met dit bijzonder gevulde dekbed van texelana. Naast 100% natuurlijke schapenwol van Texel is dit dekbed gevult met wildzijde. Een zeer vocht regulerend product dat zorgt voor een optimaal slaapklimaat.

Materiaal in dit dekbed

Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee losse delen welke los van elkaar, of gezamelijk gebruikt kunnen worden. De tijd van zeer fijn geweven katoen (edelsatijk) is sterk maar gelijk zacht en glanzend. Door deze bijzonder tijk kleurt dit dekbed champagne van kleur. 

Het lichtste deel is geschikt voor gebruik in de zomer. Het dekbed is gevult met 70% wildzijde en 30% wol. Door deze materialen te combineren ontstaat een extra vochtregulerend maar toch licht aanvoelend dekbed. Het zwaardere deel is voor gebruik in de lente/herfst. De vulling van dit deel bestaat voor 100% uit scheerwol van texelse schapen.

Beide delen van dit dekbed kunnen eenvoudig aan elkaar ritsen worden tot een winterdekbed. Het zomerdeel heeft 225 gram wildzijde en wol per vierkante meter en het herfst- en voorjaarsdeel bestaat uit 450 gram wol per vierkante meter.

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact