Silvana Royale dekbed 4 (Blauw)

Vanaf € 199,95

Een medium gevuld dekbed uit de Silvana Royal dekbed serie. De Silvana Royale 4. Een ultiem comfortabel en luxe donzen dekbed gevuld met 100% hoogwaardige nieuwe witte eendendons in een soepele satijn geweven tijk. Het blauwe dekbed is gevuld met een vulgewicht vanaf 500 gram dons.

Lees meer

Private shopping
Onze Silvana Support collectie vindt u in:
Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm / 260 x 220 cm
Vulling
Dons
Detail vulling
100% RDS gecertificeerde eendendons.
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Lente- Herfst
Warmteklasse
4
Materiaal tijk
Satijngeweven katoen

Een medium gevuld dekbed uit de Silvana Royal dekbed serie. De Silvana Royale 4.

Een ultiem comfortabel en luxe donzen dekbed gevuld met 100% hoogwaardige nieuwe witte eendendons in een soepele satijn geweven tijk. Het blauwe dekbed is gevuld met een vulgewicht vanaf 500 gram dons. Hierdoor is het een veelzijdig all-year dekbed dat vooral in de lente en herfst het ideale slaapklimaat creëert voor de normaal iets kouwelijke slaper. Het dekbed is voorzien van knoopsgaten waardoor alle uitvoeringen te koppelen zijn. Daarnaast wordt het dekbed wordt in een handige bedrukte draagdoos geleverd.

Het Silvana Royale dekbed 4

Model
Cassette
Tijk
100% zeer fijn satijn geweven katoen, zeer licht, soepel en heerlijk zacht met witte satijnen bies
Vulling
100% RDS gecertificeerde eendendons, klasse 1, geproduceerd volgens donsnorm EN12934, met Downafresh® hygiëne label
Warmteklasse
4 - Medium (Lente-/Herfst)

Silvana Royale: het gepersonaliseerde partnerdekbed

Wanneer u samen graag onder hetzelfde dekbed slaapt komt het geregeld voor dat één van de twee het onprettig heeft. Een partner dekbed is de oplossing.

Ligt u heerlijk warm onder het dekbed, zweet uw partner het bed uit. Of anders om. Dit moet anders kunnen, en dat is waar de Silvana Royale dekbedden de oplossing kunnen bieden. Speciaal voor stellen is het nu mogelijk een Silvana Royale dekbed op maat te laten maken, geheel naar wens van de klant. Deze optie is alleen mogelijk bij het dekbed op 240 x 220 cm formaat.


Keurmerken dekbedden

De Responsible Down Standard (RDS) is een onafhankelijke en wereldwijde standaard die de nadruk heeft op de traceerbaarheid van dons en veren als bijproduct van de voedingsindustrie. Silvana Royale dekbedden zijn allemaal gecertificeerd.

De standaard is uitgevoerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. De RDS werd over een periode van drie jaar ontwikkeld en herzien met de steun van dierenwelzijnsgroepen, deskundigen uit de industrie, merken en retailers. De standaard verbiedt onder andere het levend plukken en dwangvoederen van dieren. Enkel producten met 100% RDS gecertificeerd dons dragen het label. Producten met RDS label zijn identificeerbaar en volledig traceerbaar, van boerderij tot eindproduct. Het Silvana Royale dekbed 1 bevat dus geen dons afkomstig van levende dieren en geen dons van dwang gevoederde dieren. 

Oeko-tex

Het Oeko-tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. het gaat hier voornamelijk om het voorkomen van allergische reacties.

Nomite

Beddengoed met het Nomite® keurmerk biedt uitkomst aan mensen met een huisstofmijt allergie. Donzen dekbedden met het Nomite® keurmerk hebben een zeer dicht geweven tijk, het het binnendringen van huisstofmijt tegengaat.

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact