Jonk Dekbed Romance

Vanaf € 229

Het Romance dekbed van Jonk B.V. is een volumineus en licht ganzendonzen dekbed met een heerlijk luxe gevoel. Door gebruik te maken van een mix met 90% ganzendons en een ruime vakverdeling biedt dit dekbed veel volume en comfort.

Lees meer

Private shopping
Onze Jonk BV collectie vindt u in:
Merk
Jonk BV
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 160 x 220 cm / 260 x 240 cm / 240 x 200 cm / 260 x 220 cm / 280 x 240 cm
Vulling
Dons
Detail vulling
90% witte Poolse ganzendons
Uitvoering
Zomer / Winter / Lente- Herfst / 4-Seizoenen (Duo) / All year
Warmteklasse
4
Materiaal tijk
100% katoen batist Nm135

Het Romance dekbed van Jonk B.V. is een volumineus en licht ganzendonzen dekbed met een heerlijk luxe gevoel.

Door gebruik te maken van een mix met 90% ganzendons en een ruime vakverdeling biedt dit dekbed veel volume en comfort. Lees verder om meer te weten te komen over de producteigenschappen, de zorgvuldige productie en de voordelen van ganzendons.

Producteigenschappen:

 1. Hoogwaardige materialen:
  Het Romance dekbed is gemaakt van hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen. De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is vervaardigd van 100% katoen batist. Deze is extra dicht geweven om verlies van dons en kans op besmetting te minimaliseren.
 2. Vulling van ganzendons:
  Het dekbed is gevuld met zorgvuldig geselecteerd ganzendons. Ganzendons is iets groter dan eendendons of veertjes waardoor het volume van dit dekbed hoger is dan gemiddeld. Door het vulgewicht af te stemmen op jouw eigen warmtebehoefte past dit dekbed bij zowel de warme als koude slaper. De ganzendons is afkomstig uit Polen.
 3. Perfecte warmteregulatie:
  Dankzij de combinatie van ganzendons en de ruime vakverdeling van het dekbed biedt het Romance dekbed uitstekende warmteregulatie. Het dekbed ventileert zeer goed, waardoor je altijd een comfortabele slaapomgeving hebt.
 4. Lichtgewicht en volumineus:
  Naast de goede isolatie is het Romance dekbed verrassend lichtgewicht en volumineus. Dit zorgt voor een heerlijk zacht en luchtig gevoel tijdens het slapen.

Productie:

Het Romance dekbed van Jonk B.V. wordt met de grootste zorg geproduceerd in Volendam. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt dit in eigen productie zorgvuldig gecontroleerd en getest. Dit dekbed heeft de volgende keurmerken:

Met oog voor mens, dier en milieu wordt dit dekbed geproduceerd. Hiervoor heeft dit donzen dekbed het strenge Downpass keurmerk verkregen. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn. Het staat garant voor goede leefomstandigheden waarin de dieren opgroeien én dat de dons diervriendelijk is verkregen. Het is door de hele productieketen traceerbaar,

Onafhankelijke partijen controleren de productie en behandeling van het dons. Zo wordt er periodiek gecontroleerd of de gebruikte materialen voldoen aan de Europese norm. Een van deze eisen is dat de vulling zorgvuldig is gereinigd en gedroogd op een temperatuur van tenminste 100ºC waardoor deze volledig anti-bacterieel en schoon is.

Eigenschappen van eendendons:

Eendendons is een populair vulmateriaal voor donzen dekbedden vanwege de volgende eigenschappen:

Uitstekende isolatie: Ganzendons heeft een natuurlijke isolerende werking, waardoor het de warmte vasthoudt en je comfortabel houdt tijdens koude nachten.
Ademend vermogen: Ganzendons heeft een zeer hoog ademend vermogen, waardoor het vocht reguleert en een droog en comfortabel slaapklimaat bevordert.
Lichtgewicht: Ganzendons is zeer licht van gewicht en geeft extra volume, waardoor het dekbed comfortabel en gemakkelijk hanteerbaar is.
Duurzaamheid: Goed onderhouden ganzendons kan lang meegaan, waardoor je jarenlang kunt genieten van je Romance dekbed.

Ervaar het Romance dekbed van Jonk in onze beddenwinkel

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen