Pullman Boxspring Orlando

Vanaf € 3.398

Een uitermate zacht en fluffy hoofdbord met een stijlvolle belijning. Dat moet de Pullman boxspring Orlando zijn. Deze zeer stijlvol vormgegeven boxspring combinatie is in 2021 toegevoegd aan de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 118 cm.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Pullman

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Hoofdbord
Pullman Orlando
Poot
Standaard potenset
Matras
2x Silverine Premier matrassen
Topdek matras
Niet inbegrepen

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
ca. 118 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 12 cm
Actuele levertijd*
binnen 5 weken in huis

Opties

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Matras(sen)
7-zones pocketveer
Stofgroep
Standaard stof

Een uitermate zacht en fluffy hoofdbord met een stijlvolle belijning. Dat moet de Pullman boxspring Orlando zijn.

Deze zeer stijlvol vormgegeven boxspring combinatie is in 2021 toegevoegd aan de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 118 cm. De zachtheid van dit hoofdbord komt duidelijk tot haar recht in het design. De stijlvolle bies die het hoofdbord rondom afwerkt geeft een speelse knipoog aan het 'kussen gevoel' van deze boxspring. Met een eigen stofkeuze is deze boxspring altijd mooi af te stemmen op uw interieur.

De Pullman boxspring Orlando is standaard opgebouwd uit twee Pullman Classic boxspringbodems, 2 Pullman Silverline Premier matrassen en een hoofdbord Orlando.

Persoonlijk comfort met Pullman boxspring Orlando

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Orlando is hierop geen uitzondering. Door de Classic boxspring bodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning en comfort kan deze boxspring nog geheel naar wenst worden aangepast. Zo kan de boxspring worden vervangen door een Silverline of Goldline pocketbox. De matrassen worden gecombineerd met diverse afdek lagen en topdek matrassen voor een perfect aansluitend comfort. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor Vakkundig Advies en kom proef liggen om úw optimale boxspring te vinden.


De Pullman boxspring Orlando is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
1x Hoofdbord Orlando,
Breedte: Bedbreedte + 12cm
Hoogte: 110 cm hoog
Dikte: 13 cm
Bodems
1x of 2x vlakke- of elektrisch verstelbare boxspring Classic.
Matrassen
1x of 2x Silverline Premier matrassen (best getest)
Topdekmatras
Te combineren met diverse topdekmatrassen van Pullman. Bekijk de topdek matrassen.
Poten
1x of 2x Set standaard poten.
Stof
Getoonde stof: Roccia 820 Pink
Te combineren met alle standaard en luxe stoffen van Pullman.

Let op: Anders dan de genoemde maten zijn niet leverbaar. Rondom stofferen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


Gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Orlando met gestoffeerde matrassen te krijgen.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdek matras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdek matrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comfort types en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.


Meer informatie over Pullman boxspring Orlando?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Classic boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen