Kreamat boxspring Divine

Vanaf € 3.998

De naam zegt het al, een hemels gevoel komt met de Kreamat boxspring Divine wel héél erg in de buurt. De boxspring Divine is een samenspel tussen eenvoud en stijl. Wat in een eerste oogopslag eenvoudig lijkt wordt alles behalve dat vanuit de details.

Lees meer

Private shopping
Onze Kreamat collectie vindt u in:
Merk
Kreamat
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Divine
Hoofdbord Breedte
190 cm
Hoofdbord Hoogte
110 cm
Matras
2x Matrass Divine
Matras Kern
Pocketveer
Poten
Rond metaal, 15 cm

De naam zegt het al, een hemels gevoel komt met de Kreamat boxspring Divine wel héél erg in de buurt.

De boxspring Divine is een samenspel tussen eenvoud en stijl. Wat in een eerste oogopslag eenvoudig lijkt wordt alles behalve dat vanuit de details. De boxspring is afgeleid van de hotelervaring die we herkennen van vakantie. Gecombineerd met het Divine matras maakt deze boxspring echter een mooie sprong naar verantwoord ergonomisch slapen. De boxspring bodem helpt hier ook een handje mee met een optionele soepele schouderzone. Daarnaast is het hoofdbord extra dun, slechts 6 cm. Hierdoor houdt u meer ruimte over in de kamer. Ook is het hoofdbord verkrijgbaar in diverse breedtes waardoor het échte suite gevoel gecreëerd kan worden.

Maak uw slaapsysteem compleet vernuftige details als een zwevend kastje of geïntegreerde sfeer- en leesverlichting. De Kreamat Boxspring Divine is een van de meest veelzijdige designs van Kreamat.

Oversized hoofdbord met verlichting en plateau zijn optioneel tegen meerprijs leverbaar.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen