Pullman Boxspring Charlotte

Vanaf € 2.600

De pullman boxspring Charlotte brengt klassieke romantiek terug in de slaapkamer.  Dit nieuwe hoofdbord model, ontworpen in 2019, is een nieuw en stijlvol gezicht binnen onze boxspring collectie. De mooie ronde vleugels aan het hoofdbord geeft het geheel een romantisch en uniek uiterlijk.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Pullman

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Hoofdbord
Pullman Charlotte
Uitvoering
Vlak
Poot
Standaard
Matras
nvt
Topdek matras
nvt
Stof
Standaard stof

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
ca. 114 cm
Hoofdbord Breedte
netto bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord Dikte
15 cm
Lighoogte
35 cm
Actuele levertijd*
binnen 6 weken in huis

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm / 220 cm / 210 cm
Uitvoering
Vlak of Elektrisch
Matras(sen)
Bekijk onze volledige collectie matrassen
Stofgroep
Standaard stof / Luxe stof

De pullman boxspring Charlotte brengt klassieke romantiek terug in de slaapkamer. 

Dit nieuwe hoofdbord model, ontworpen in 2019, is een nieuw en stijlvol gezicht binnen onze boxspring collectie. De mooie ronde vleugels aan het hoofdbord geeft het geheel een romantisch en uniek uiterlijk. Iets voor u?

Persoonlijk comfort met de boxsprings van Pullman

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Toronto is hierop geen uitzondering. Door de Silverline boxspringbodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw comfortbehoefte kan deze boxspring worden gecombineerd met diverse matrassen en topdekmatrassen. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor advies en proefliggen.

 


Een pullman boxspring met gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Charlotte van gestoffeerde matrassen te voorzien.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdekmatras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdekmatrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comforttypes en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.

 

 

Meer informatie over de Pullman boxspring Charlotte?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Silverline boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen