M line inlegbodem - Multi Motion

Vanaf € 549

Deze eenpersoons vlakke bedbodem is een stille kracht in uw slaapkamer. De M line Multi motion bedbodem is op ventilatie, draagkracht en ligcomfort ongeëvenaard. De innovaties tijdens de ontwikkeling van deze bedbodem hebben tot een uniek resultaat geleid.

Lees meer

Private shopping
Onze M line collectie vindt u in:

Accessoires

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
90 x 200 cm / 70 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Type
Boxspring

Deze eenpersoons vlakke bedbodem is een stille kracht in uw slaapkamer. De M line Multi motion bedbodem is op ventilatie, draagkracht en ligcomfort ongeëvenaard.

De innovaties tijdens de ontwikkeling van deze bedbodem hebben tot een uniek resultaat geleid. De bedbodem Multi Motion is opgebouwd uit verende latten met daarop een 7-zonde minipocketvering. Dit klinkt ingewikkeld maar is dat allerminst. De micropocket wordt ondersteund door de lattenbodem en kan dus optimaal ondersteuning en draagkracht bieden aan uw matras.

De gehele bedbodem is omhult door een 3D-spiegel gestoffeerde hoes. De stof is als een zandloper geweven waardoor er altijd een dunne luchtlaag om de bedbodem heen zit, en deze optimaal kan ventileren.

De M line Multi Motion

Een uniek slaapsysteem vraagt om flexibiliteit en mogelijkheden. De M line Multi Motion kent daarom twee uitvoeringen. De Inleg bodem voor bestaande ledikanten of bed ombouwen en de Stand-alone bedbodem met poten.

De Multi Motion inleg-bodem

Ideaal om in uw bestaande bedombouw te leggen.

De getoonde prijs is gebaseerd op deze inleg-bodem zonder extra's. U krijgt hiervoor dus een complete bedbodem die kant en klaar in uw bestaande ombouw gelegd kan worden. Mocht u de bodem extra willen ondersteunen met pootjes dan kan dit. Er is een zelfdragende potenset (supportpoot) beschikbaar. Deze pootset is in hoogte verstelbaar tussen de 23,4 en 36,4 cm.

Prijs 1-persoons: €69,-
Prijs 2-persoons: € 99,-

De Multi Motion Bedbodem

Mooi om uit te bouwen tot jouw persoonlijke bed met optimale ondersteuning.

De Multi-Motion bedbodem heeft alle bovengenoemde eigenschappen maar is daarnaast omlijst door een modern aluminium frame voor een strakke look. Dit frame houdt alle onderdelen netjes op zijn plaats zodat de bedbodem optimaal zijn werk kan doen.

Daarnaast kunt u met deze afwerking ook een hoofdbord, voetbord en zijpanelen aan het bed bevestigen. Zo maakt u redelijk eenvoudig uw bed helemaal naar wens. Bekijk de mogelijkheden in onze boxspring collectie.

Bekijk de Multi Motion boxspring


Meer informatie over de M line inlegbodem Multi Motion?

We begrijpen dat u de M line Multi Motion bedbodem graag wilt bekijken.

Daarom hebben we deze bodem in onze beide beddenwinkels liggen. Gecombineerd met M line matrassen kan het voor een optimaal slaapcomfort.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen